Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γκάζι έκαβε μέρος ο μεγάλος τελικός του Red Bull Paper Wings από τον οποίο αναδείχτηκαν τρεις νικητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει τον Μάιο στην Αυστρία!  

Συνολικά υπήρξαν 74 σαϊτοκατασκευαστές, με 31 συμμετοχές στην κατηγορία «Μακρύτερη Απόσταση», 28 συμμετοχές στην κατηγορία «Μεγαλύτερη Διάρκεια Πτήσης» και 15 συμμετοχές στα «Ακροβατικά». Στην κατηγορία «Μακρύτερης Απόστασης» νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Αγγελόπουλος, με απόσταση πτήσης 29,88 μ. Στην κατηγορία «Μεγαλύτερη Διάρκεια Πτήσης» ο  Πέτρος Γαρυφαλάκης εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, αφού κατάφερε να κρατήσει την σαΐτα του στον αέρα για 8,14 δευτερόλεπτα! Στα «Ακροβατικά» ο Αντώνης Μίζερος κέρδισε 26 (στους 30) βαθμούς από την κριτική επιτροπή αφού μάγεψε με τα tricks του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις «πιλότοι», θα… πετάξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους περίπου 300 από όλο τον κόσμο, στο Salzburg της Αυστρίας, για να απογειώσουν τις σαΐτες τους σε ένα πρωτοποριακό μουσείο για αεροπλάνα: το Hangar 7.

Οι νικητες του διαγωνισμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης