Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστών Μυκόνου διοργανώνει το 1ο ALL STAR GAME GREECE MOTOCROSS για να τιμήσει τους 12 Έλληνες Πρωταθλητές μας και φυσικά να δώσει το δικό του στίγμα στο Ελληνικό Motocross.

Οι Έλληνες αθλητές που θα δώσουν το παρόν σε αυτή την γιορτή του MX ανταποκρίθηκαν με μεγάλη τους χαρά και φυσικά είναι μεγάλη μας χαρά να τους παρουσιάσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχική μας σκέψη ήταν να προσκαλέσουμε τους 6 πρώτους από τις κατηγορίες MX1 & MX2. Στο μεγαλύτερο βαθμό το πετύχαμε μιας και υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα και οικογενειακές υποχρεώσεις κάποιων.

Μαζί μας στις 25/26/27 Οκτωβρίου θα είναι οι : Τσαρνάς Άρης – Καράκης Κώστας – Λυρίου Νίκος – Ανδρέου Ανδρέας – Βρεττός Νίκος – Σάγμαλης Αντώνης – Κούζης Παναγιώτης – Γεωργαντάς Αλέξης – Παπίλας Παναγιώτης – Κοντολέτας Δημήτρης – Τομαράς Χρήστος και ο Μούρκος Κων/νος.

Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία μετά από πρόσκληση του Αθλητικού Σωματείου Μυκόνου του Κεραμιδά Δημήτρη και του Κόττη Κυριάκου ως επίτιμα μέλη αυτής της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός του All Star Game Greece Motocross είναι να δώσει στον Αθλητισμό της Μοτοσυκλέτας αυτό που του αξίζει που δεν είναι τίποτα άλλο από την εκτίμηση και την αναγνώριση των αθλητών και των προσπαθειών τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης