Μόλις τέσσερις αγώνες, σε μια τοποθεσία, οι οποίοι όμως ίσως συνιστούν το πιο συναρπαστικό αγωνιστικό δεκαήμερο στην ιστορία του θεσμού. Διάβασε παρακάτω 6 πράγματα που ξεχωρίσαμε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία έγιναν μόνο τέσσερις αγώνες, δύο XCC και δύο XCO, για το UCI MTB World Cup και αυτοί μέσα σε διάστημα δέκα ημερών και σε μια και μόνη τοποθεσία, το Nove Mesto στην Τσεχία. Όπως ήταν λογικό δεν υπήρχε βαθμολογία και τίτλος για το World Cup του 2020, αλλά έγιναν συναρπαστικοί αγώνες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη. Διάβασε παρακάτω για τα έξι πιο σημαντικά γεγονότα που ξεχωρίσαμε.
1.Οι φοβερές πρώτες νίκες
Η Τσεχία υποδέχθηκε με κακοκαιρία και δυνατές βροχοπτώσεις τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρών στους πρώτους αγώνες της σεζόν για το Mercedes-Benz UCI MTB World Cup κάτι που όπως αποδείχθηκε ευνόησε τους πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές και αθλήτριες και ειδικά αυτούς και αυτές που είχαν εμπειρία από αγώνες cyclocross (οι αγώνες CX πραγματοποιούνται τον χειμώνα πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στον δρόμο, στην πίστα και στο mtb).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο coremag.gr!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης