Στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2020, στην πίστα των Σερρών, ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, στον οποίο παρευρέθηκαν αμέτρητοι θεατές για να παρακολουθήσουν ζωντανά το μοναδικό θέαμα που χαρίζουν πάντα οι αθλητές.

Οι εγκαταστάσεις στην πίστα των Σερρών είναι το διαμάντι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι συμμετοχές του αγώνα ξεπέρασαν τις 100, μάλιστα ανάμεσα στους Έλληνες βρέθηκαν και αναβάτες από Σουηδία, Βουλγαρία και Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2020 οι συμμετοχές στην κατηγορία της MX1 αποτελούνται από πολύ δυνατούς αθλητές, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να κορυφώνεται σε κάθε σκέλος.

Ο Νίκος Λυρίου με ΤΜ πήρε την 4η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Τουρατζίδης με Yamaha στην 3η θέση.

Ο Μανώλης Κρητικός με ΚΤΜ στη 2η θέση.

Ο Παναγιώτης Κουζής με Suzuki στην 1η θέση.

Στο πρώτο σκέλος την εκκίνηση πήρε ο Μανώλης Κρητικός, όμως ένα λάθος του έφερε μπροστά τον Παναγιώτη Κουζή, ο οποίος βρισκόταν καθόλη τη διάρκεια πίσω του, κερδίζοντας το σκέλος.

Στο δεύτερο σκέλος ο Παναγιώτης Κουζής αποφασισμένος πήρε την εκκίνηση και έφυγε μπροστά τερματίζοντας με διαφορά 4 δευτερολέπτων από τον Κρητικό, που ήταν στη 2η θέση.

Την πρώτη του νίκη κατέκτησε ο Παναγιώτης με την ομάδα Bigballsmx Suzuki, συγκέντρωσε 50 βαθμούς τερματίζοντας πρώτος και στα δύο σκέλη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε μετά τον αγώνα.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης