Ο Jesse είναι 4 χρονών και πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Στην προσωπική σελίδα του πατέρα του στο facebook είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στην οποία κρατάει μία κάρτα και αναγράφεται το εξής:

“Γεια, ονομάζομαι Jesse και πάσχω από καρκίνο στον εγκέφαλο. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να γνωρίσω το ίνδαλμα μου, τον Brian Deegan, και να καβαλήσω το dirt bike μου μαζί του. Κάντε Like & Share για να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα μέσω των social media, ο fmx θρύλος Brian Deegan, επικοινώνησε μαζί του για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Brian Deegan και το crew συνάντησαν τον Jesse Fischer με την οικογένειά του, μαζί ήταν οι top αθλητές του χώρου στηρίζοντας το όνειρο του μικρού: ο Robbie Maddison, ο Nate Adams, ο Jarryd McNeil, ο Ronnie Faisst, ο Bryce Hudson, ο Scotty Stephens και ο Jimmy Fitzpatrick.

Ο ίδιος μάλιστα στην official σελίδα του στο facebook, την οποία ακολουθούν πάνω από 400,000 χρήστες, στηρίζει τον Jesse συγκεντρώνοντας κόσμο από όλο τον πλανήτη να κάνουν δωρεά στο www.gofundme.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποσό το οποίο πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 31,000 δολάρια και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 12,452 δολάρια και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Δες το βίντεο στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης