Η μεγαλύτερη δοκιμασία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία. Όμως, η νέα διαδρομή θα πιέσει τους αφοσιωμένους αγωνιζόμενους στα όριά τους, εν μέσω εντυπωσιακών τοπίων.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες δράσης στις ερήμους της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το Dakar Rally βρήκε νέο σπίτι, στη Σαουδική Αραβία. Το εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Αραβική Χερσόνησο στις αρχές του έτους, κατάφερε να εξιτάρει τους οπαδούς των rally-raid. Τον επόμενο Ιανουάριο, το πιο σκληρό ράλι στον πλανήτη, θα επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία για άλλες δύο εβδομάδες συναρπαστικής off-road δράσης.
«Κατά τη διάρκεια του 2020 Dakar, σε κάθε ειδική διαδρομή και συχνά πολλές φορές μέσα στο ίδιο stage, τα μεγαλοπρεπή τοπία αυτού του κομματιού του πλανήτη μας θάμπωναν από δέος», θυμάται ο Διευθυντής του Dakar, David Castera. «Ωστόσο, η Σαουδική Αραβία αποκάλυψε μόνο ένα μικρό μέρος των μυστηρίων της, αφήνοντας πολλές εκπλήξεις για την επόμενη έκδοση του αγώνα, τον Ιανουάριο του 2021. Η αγωνιστική διαδρομή που έχουμε ετοιμάσει, αποτελεί μία γιγαντιαία περιήγηση στις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας, που όμως δεν χρησιμοποιεί κανένα κομμάτι των ειδικών και των αμμόλοφων που χρησιμοποιήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης