Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, στην πίστα του Πρίνου στα όμορφα Τρίκαλα έλαβε χώρα ο 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2020 με καλό καιρό, πολλές συμμετοχές, αλλά κυρίως με πολλούς θεατές!

Έντονη η παρουσία της Yamaha και σε αυτόν τον αγώνα με τάξη, θετική ενέργεια, άψογη συνεργασία και αθλητικό πνεύμα κάτω από τις μπλε τέντες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος, ο αγώνας πολύ απαιτητικός, αλλά συγχρόνως καθηλωτικός. Η συμμετοχή της γειτονικής Βουλγαρίας σε αυτόν τον αγώνα έκανε εμφανή τα αποτελέσματα της πειθαρχίας και της απόλυτης οργάνωσης του αθλήματος.  

MX1: Ο πρωταθλητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ (100) – συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την οδήγησή του και παρά τις πτώσεις στο 2ο σκέλος, ανεβαίνει στην 3η θέση στο βάθρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MX300: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (131) – κυριαρχεί στην κατηγορία και οι 2 καρό σημαίες του αγώνα γίνονται δικαιωματικά δικές του. Στην ίδια κατηγορία ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου και ο γνωστός μας από τους αγώνες Enduro, ΦΟΙΒΟΣ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ (335).

ΜΧ2: ΜΧ2: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (101) ξεχωρίζει με την αξία του και αναδεικνύεται στο «πρόσωπο της ΜΧ2» κατακτώντας την υψηλότερη θέση στο βάθρο και την πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα. 

ΜΧ125 / MX2: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ (192) πάντα εντυπωσιακός, με κορυφαίους χρόνους και για την ΜΧ2, φεύγει για ακόμα μια φορά με 2 νίκες στην κατηγορία του ΜΧ125 και το μετάλλιο της 4ης θέσης στην ΜΧ2. 

ΜΧ85: ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (141) – Ο νεαρός αθλητής μας δείχνει να απολαμβάνει τον αγώνα και τερματίζει 4ος στην κατηγορία του μετά από έντονες μάχες με τους διεκδικητές του βάθρου.. 

ΜΧ65: ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (66)– Στο 3ο σκαλί του βάθρου ο μικρότερος αθλητής μας, εμπλουτίζει τη συλλογή του με ακόμα ένα κύπελλο!! 

OPEN: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ (72) – Μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση με συνεχείς εναλλαγές 1ης και 2ης θέσης με τον τοπικό αναβάτη, τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου σκέλους, ενώ μια πτώση και εγκατάλειψη στο 2ο , του στέρησε μια θέση στο βάθρο! 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!! 

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για 28-29 Μαρτίου είναι στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης