Έχοντας μόλις κατακτήσει τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του, ο Marc Márquez μιλάει για την εφετινή σεζόν κατά την οποία κέρδισε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο MotoGP.


Κατέκτησε τον έκτο του τίτλο στη μεγάλη κατηγορία παίρνοντας μία εντυπωσιακή νίκη στην Ταϊλάνδη και αμέσως μετά βρέθηκε στην έδρα της αγωνιστικής ομάδας της Repsol, στη Μαδρίτη της Ισπανίας, για να κουβεντιάσει και να αναλύσει την εφετινή χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Πώς αισθάνεσαι που γυρίζεις σπίτι με ακόμη ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα;

«Έφτασα στην Ισπανία χθες το βράδυ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι όχι στο δικό μου σπίτι αλλά στην αθλητική μου έδρα, στη Repsol, με την οποία είμαι μαζί πολλά χρόνια. Με έχουν στηρίξει σε ολόκληρη την καριέρα μου και τους εκτιμώ πολύ. Ήταν σχεδόν μια τέλεια χρονιά, αλλά πάντα μπορεί να βελτιωθεί. Μια ονειρική χρονιά όπου κατακτήσαμε τον τίτλο -ο οποίος ήταν ο κύριος στόχος μας-, ενώ είμαστε πολύ περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο το πετύχαμε. Και μιλάω στον πληθυντικό, γιατί μπορεί να είμαι εγώ εδώ αλλά όλη η ομάδα μου, όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου και με βοηθούν κάθε μέρα λείπουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης