Την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Ανάλογα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα και πιθανόν σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα μειωθούν πρόσκαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 26, στην Ήπειρο από 6 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 27-29 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα θαλάσσια τμήματα από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ και στα χερσαία τμήματα δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης