Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Υποβρύχιας Επαγγελματικής Αλιείας το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου στη Λήμνο.

Συνολικά συμμετείχαν 69 αθλητές από 10 χώρες, οι οποίοι συγκρότησαν 23 ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους θεατές. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Κύπρου που αποτελούνταν από τους Νικολάου, Βασιλείου και Λιασή. Μόνο την πρώτη ημέρα οι νικητές κατάφεραν να βγάλουν έναν ροφό, μια σφυρίδα και μια στείρα που ζύγιζαν 11 κιλά το καθένα καθώς και λίγα άσπρα ψάρια. Αμέσως μετά ακολούθησε η ομάδα από την Τουρκία, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοργανωτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Υποβρύχιας Επαγγελματικής Αλιείας κ. Περιστέρης, μιλώντας στο limnosfm100.gr, εξέφρασε την επιθυμία να φιλοξενηθούν και του χρόνου οι αγώνες στη Λήμνο, καθώς το γεγονός αυτό συμβάλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Παράλληλα, ανέφερε πως ορισμένα από τα αλιεύματα δόθηκαν στους επαγγελματίες αλιείς ενώ τα υπόλοιπα στο Γηροκομείο της Λήμνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης