Το όνομα Magnum δεν είναι γνωστό μόνο από το όπλο που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός Clint Eastwood στις ταινίες «Dirty Harry», αλλά για τα υπέροχα σκάφη του ομώνυμου αμερικανικού ναυπηγείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Magnum Marine μπορεί να μην παρουσιάζει συχνά νέα δημιουργήματα, αλλά όταν το κάνει στρέφει πάνω της όλα τα φώτα. Το νεότερο μοντέλο της γκάμας ονομάζεται Bestia 51 και φέρει την υπογραφή του διάσημου βραζιλιάνου σχεδιαστή, Luiz de Basto. Πρόκειται για ένα σκάφος μήκους 15 μέτρων, με λιτή αλλά ιδιαίτερη σχεδίαση και ένα χρώμα που αναδεικνύει την κομψότητα και το χαρακτήρα του.

Η επιθετική εμφάνιση και οι αιχμηρές γραμμές της γάστρας τονίζουν ότι πρόκειται για ένα σκάφος υψηλών επιδόσεων. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά, με τον καναπέ, το τραπέζι, το wet bar και τα στρώματα ηλιοθεραπείας να ικανοποιούν και όσους επιζητούν την άνεση. Στα κατώτερα τμήματα βρίσκεται ένα πλήρως εξοπλισμένο καθιστικό, κουζίνα,  μπάνιο, αλλά και δύο καμπίνες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά όπως συμβαίνει σε όλα τα σκάφη της Magnum, έτσι και σε αυτό, τον κύριο λόγο έχουν οι επιδόσεις. Το Bestia 51 τροφοδοτείται από δύο πετρελαιοκινητήρες, απόδοσης 3.200 ίππων έως 3.850, ανάλογα την έκδοση. Η ταχύτητα μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τους 65 κόμβους, με την πλεύση του στο νερό να είναι εκπληκτική.

Όπως αναφέρει και η Magnum για να οδηγήσεις αυτό το σκάφος και να γευτείς την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει, χρειάζεται πρώτα μια εξοικείωση. Όσο για την τιμή του… κυμαίνεται στα 2.123.000 ευρώ! Και για να γεμίσεις τις δεξαμενές καυσίμων των 2.366 λίτρων… θες ακόμα μια περιουσία!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης