Η ρήση «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια» ισχύει στην περίπτωση του Key Largo 24. Το ιταλικό ναυπηγείο Sessa διαθέτει στον στόλο του ένα από τα πιο μοντέρνα σκάφη, με τη φινέτσα, την πρακτικότητα και τις επιδόσεις να κάνουν τη διαφορά.

Παρά το σχετικά μικρό μήκος του (6,90 μέτρα), είναι αρκετά ευρύχωρο, περιλαμβάνοντας ακόμα και καμπίνα για δύο άτομα. Χάρη στην κατασκευή του, οι επιβάτες μπορούν να κινούνται με ασφάλεια στο σκάφος, έχοντας στη διάθεσή τους δύο καναπέδες, τραπέζι και χώρο για ηλιοθεραπεία. Στο κάτω τμήμα υπάρχει επίσης μια μικρή κουζίνα, μια τουαλέτα, ντουλάπα αλλά και χώρος για τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνδυασμός ροζ απόχρωσης και λευκού προσδίδει έναν τόνο νεανικότητας και μοντέρνας αισθητικής στη γάστρα, με τα καθίσματα στο πιλοτήριο να είναι ανεξάρτητα, ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα. Χάρη στο μικρό βύθισμά του, μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και ρηχά νερά χωρίς πρόβλημα.

Το Key Largo 24 τροφοδοτείται από μια εξωλέμβια μηχανή 250 ίππων, με τη μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τους 39 κόμβους. Πλανάρει σε μόλις 6 δευτερόλεπτα, με τις επιδόσεις του να είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Για όσους επιθυμούν μια μικρότερη μηχανή, μπορεί να τοποθετηθεί επίσης εξωλέμβια με 150 ίππους.

Δείτε εδώ το Key Largo 24

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης