Με εκλεπτυσμένη εμφάνιση, λειτουργικούς χώρους, υψηλή ποιότητα και αποδοτικούς κινητήρες, το Mainstream 800 της ιταλικής εταιρείας Joker Boat αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φουσκωτά σκάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ιδανικό για ημερήσιες εξορμήσεις, εύκολο στο χειρισμό του και διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό. Το μήκος του είναι στα 8,23 μέτρα και το πλάτος στα 3,20μ., ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση ακόμα και 10 άτομα.

Στο κέντρο είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο, το οποίο προστατεύεται επαρκώς από το αλεξήνεμο. Στην κονσόλα φιλοξενούνται όλα τα όργανα πλοήγησης, τα ενδεικτικά όργανα της μηχανής και οι ηλεκτρικοί διακόπτες. Πίσω από το κεντρικό κάθισμα είναι τοποθετημένος ένας καναπές και στη πρύμνη υπάρχουν στρώματα ηλιοθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρόωση του σκάφους χρησιμοποιείται ένας έσω-έξω πετρελαιοκινητήρας Hyundai 250 Seasall, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1 λίτρο ανά 1,87 μίλια). Όσο για την αυτονομία, αγγίζει τα 500 μίλα. Για όσους επιθυμούν υψηλότερες επιδόσεις, μπορεί να εξοπλιστεί και με μηχανή 300 ίππων.

Το Mainstream 800 είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, μέσω της Diving Marine.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης