Πρωτότυπη σχεδίαση, επιβλητικό, πολυτελές, άνετο, γρήγορο και ασφαλές. Η Ghost Yacht σε συνεργασία με την Feadship δημιούργησαν το απόλυτο «φάντασμα», ένα superyacht υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το G180F έχει μήκος 55 μέτρα, εκτείνεται σε δύο καταστρώματα με το μινιμαλιστικό στιλ του να κλέβει την παράσταση. Περιλαμβάνει δύο εξωτερικά σαλόνια που επικοινωνούν μέσω σκάλας, διαθέτει ένα μεγάλο fly bridge, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το συνδυασμό λευκού και μαύρου και τις επιφάνειες αλουμινίου να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του.

Οι καμπίνες θυμίζουν περισσότερο σουίτες πεντάστερου ξενοδοχείου, έχοντας όλες τις ανέσεις. Μπορούν να φιλοξενηθούν 10 άτομα και 8 μέλη του πληρώματος, περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο δωμάτιο για τον καπετάνιο και γραφείο με βιβλιοθήκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι έχει μικρότερη ιπποδύναμη (6.920 ίππους) από τα άλλα σκάφη της κατηγορίας, χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση του και το σημαντικά μειωμένο βάρος, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 29 κόμβων και να κάνει 4.000 ναυτικά μίλια με μέση ταχύτητα 11 κόμβων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης