Το διάσημο ιταλικό ναυπηγείο Codecasa, το οποίο ιδρύθηκε το 1825! από τον Giovanni Battista Codecasa, συνεχίζει να προκαλεί με τα εκπληκτικά δημιουργήματα του. Το τελευταίο μοντέλο της γκάμας ονόματι 42 Vintage, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα super yacht που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκάφος μήκους 42,5 μέτρων διακρίνεται για την επιβλητικότητα και μεγαλοπρέπεια του, με το συνδυασμό λευκού και μπλε χρώματος, τη δυναμική σχεδίαση της ατράκτου και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, να προσδίδουν επιπλέον κομψότητα. Διαθέτει τρία καταστρώματα περιλαμβάνοντας κάθε άνεση, με το πιλοτήριο να είναι εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περνώντας στο εσωτερικό, ακόμα και ο πιο απαιτητικός θα μείνει με το «στόμα ανοικτό». Το λευκό κυριαρχεί σε κάθε επιφάνεια, όπως και τα έργα τέχνης στα δύο τεράστια σαλόνια. Η κουζίνα είναι απίστευτη, διαθέτει ακόμα και αίθουσα πλυντηρίων, με τις καμπίνες και τα μπάνια να ακολουθούν vintage αισθητική.

Μπορούν να φιλοξενηθούν έως 10 άτομα στις πέντε πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες-σουίτες και άλλα οκτώ στις καμπίνες πληρώματος.

Παρά τους 400 τόνους του σκάφους, η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τους 17 κόμβους χάρη στους 3.300 ίππους των δύο μηχανών Caterpillar. Η αυτονομία του αγγίζει τα 4.000 ναυτικά μίλια, με τη χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων να είναι στα 77.000 λίτρα.


To κεντρικό κατάστρωμα


Η εκπληκτική κουζίνα


Κομψά και αριστοκρατικά τα μπάνια 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης