Η Microsoft έχει ήδη δοκιμάσει μερικές από τις λειτουργίες ασφαλείας για τα Windows 10 που έχουν ανακοινωθεί πρόσφατα και η εταιρεία σε νέα ανακοίνωση έρχεται να επαινέσει τις ήδη υπάρχουσες δηλώνοντας ότι τα Windows 10 είναι η πιο ασφαλής έκδοση Windows ποτέ.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft επαινεί την ασφάλεια των Windοws 10 και αυτό όχι τόσο για να παροτρύνει τους χρήστες της να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, αλλά περισσότερο επειδή η ασφάλεια όντως αποτελεί προτεραιότητα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ζωντανή απόδειξη του υψηλού επιπέδου ασφαλείας των Windows 10, η Microsoft παραθέτει τον αυξανόμενο αριθμό των επιχειρήσεων που τα υιοθετούν συμπεριλαμβανομένων και πελατών της κυβέρνησης που θεωρούν την ασφάλεια μια κρίσιμη πτυχή του προϊόντος που πρόκειται να εμπιστευτούν.

Να σημειώσουμε ότι η Microsoft έχει συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για να λάβει το πράσινο φως και την έγκριση διαφορετικών τμημάτων ενώ πρόσφατα η NSA εκκαθάρισε το λειτουργικό σύστημα για τους διαβαθμισμένους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα Windοws 10 είναι η πιο ασφαλής έκδοση των Windows που με τις νέες προσθήκες οι οποίες εστιάζουν στις απλούστερες σύγχρονες ΙΤ υπηρεσίες προσφέρουν στις συσκευές την δυνατότητα εκπληκτικών εμπειριών», αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το επίπεδο ασφαλείας των Windοws 10 θα λάβει μια νέα ώθηση με το επερχόμενο Creators Update στο οποίο το Windows Defender Advanced Threat Protection παίζει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της προστασίας των πελατών.

Το Windows 10 Creators Update αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο και ο κολοσσός επιβεβαιώνει ότι ήδη είναι πλήρως εξοπλισμένο. Η νέα αναβάθμιση θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην διόρθωση σφαλμάτων και τη βελτίωση των επιδόσεων.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης