Το Ίδρυμα Vodafone ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου του προγράμματος World of Difference, με στόχο την ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης και του έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της χώρας. Για ακόμη μία χρονιά, το πρόγραμμα δίνει σε δέκα νέους την ευκαιρία να εργαστούν για έξι μήνες στον ΜΚΟ επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές τους. 
 

Για 12η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα World of Difference προσκαλεί δέκα νέους, ηλικίας 18 έως 35 χρονών, που έχουν όραμα να συνεισφέρουν μέσα από την εργασία τους στην Κοινωνία των Πολιτών, να διεκδικήσουν μια θέση στο πρόγραμμα. Με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων, όπως η συμπερίληψη και η κατάρριψη των στερεοτύπων, η προστασία του περιβάλλοντος, η εκπαίδευση, η βιωσιμότητα καθώς και πολλά ακόμη, οι νέοι που θα συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του προγράμματος, καλούνται να δώσουν λύση σε αυτά τα ζητήματα, πάντα με τη δύναμη της τεχνολογίας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στον 12ο κύκλο του προγράμματος ξεκινά την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο https://www.vodafone.gr/world-of-difference/, έως και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ιδρύματος Vodafone με το HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, οι νέοι που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διαδικτυακό workshop, ώστε να ενημερωθούν πλήρως για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν εδώ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος Vodafone, δήλωσε: «Ένας από τους βασικούς στόχους για το Ίδρυμα Vodafone είναι να δίνει μέσα από τα προγράμματά του προστιθέμενη αξία στην κοινωνία. Με το πρόγραμμα World of Difference, από το 2010, στεκόμαστε δίπλα στους νέους, εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες δεξιότητες, με στόχο έναν κόσμο πιο δίκαιο και βιώσιμο για όλους. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τους δέκα νέους WoDers που θα εργαστούν για έξι μήνες στον Οργανισμό της επιλογής τους, μεγιστοποιώντας τον θετικό αντίκτυπο των Οργανισμών στην κοινωνία».
 

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα World of Difference εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης