Η Rakuten Viber, η εταιρεία πίσω από μία από τις κορυφαίες εφαρμογές στον κόσμο για δωρεάν και ασφαλή επικοινωνία, παρουσιάζει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες της υπηρεσίας «Οι Σημειώσεις Μου» να θέτουν υπενθυμίσεις για εργασίες και άλλα σημαντικά γεγονότα. Η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να κρατάνε σε μια σειρά όλα τους τα μηνύματα και τις προτεραιότητες σε μια εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση αλλά και που δίνει έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων τους.
 

Με το ρυθμό της καθημερινότητάς μας να επιταχύνεται κάθε μέρα και τα πιεστικά προγράμματα να γίνονται ακόμη πιο χαοτικά από τις προκλήσεις που θέτει η πανδημία, οι υπενθυμίσεις και οι λίστες γίνονται ακόμη πιο σημαντικές στο πώς κρατάμε τον έλεγχο της ζωής μας. Για παράδειγμα, το να θυμάται κανείς γενέθλια, εξετάσεις, ή τηλεδιασκέψεις. Με τη νέα λειτουργία των υπενθυμίσεων στις «Σημειώσεις Μου» στο Viber, η πλατφόρμα διευκολύνει τους χρήστες να προσαρμοστούν σ’ αυτήν τη νέα πραγματικότητα εύκολα, επιτρέποντάς τους να βάζουν σε μια σειρά την καθημερινότητά τους, στην ίδια πάντα εφαρμογή που χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με συναδέλφους, οικογένεια και φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες μπορούν απλά να κρατήσουν πατημένο οποιοδήποτε μήνυμα στις «Σημειώσεις Μου» και να βάλουν μια υπενθύμιση. Ένα μενού που τους ζητά να θέσουν ημερομηνία και ώρα για την υπενθύμιση εμφανίζεται και μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν αυτή να επαναλαμβάνεται. Η υπενθύμιση θα εμφανιστεί στο τηλέφωνό τους την στιγμή που επέλεξαν. Αυτή η λειτουργία συμπληρώνει τις υπόλοιπες δυνατότητες των Σημειώσεων, που επιτρέπουν στους χρήστες:

–    Να κρατάνε σημειώσεις για δουλειές, γεγονότα ή άλλους λόγους.
–    Να σημειώνουν ότι ολοκλήρωσαν τις δουλειές τους αλλά και να κρύβουν τις ολοκληρωμένες σημειώσεις.
–    Να προωθούν μηνύματα από άλλες συνομιλίες στις «Σημειώσεις Μου». Τα προωθημένα μηνύματα θα δείχνουν από πια συνομιλία προέρχονται, ώστε οι χρήστες να θυμούνται πάντα περί τίνος πρόκειται το καθένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταλαβαίνουμε ότι οι χρήστες μας χρειάζονται να διατηρούν τον έλεγχο της ζωής τους και να προσαρμόζονται γρήγορα σε μια πραγματικότητα που αλλάζει, μερικές φορές, λεπτό με λεπτό. Έτσι, το Viber παρουσιάζει με ικανοποίηση αυτή τη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν σε μια σειρά μηνύματα και υπενθυμίσεις σε μια μόνο εφαρμογή, που την ίδια ώρα είναι εύκολη στη χρήση και που πραγματικά νοιάζεται για την ιδιωτικότητά τους» είπε ο Ofir Eval, COO του Viber.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης