Το Twitter ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμο ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο ονομάζεται Topics (“Θέματα”) και επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν συγκεκριμένα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με επιβεβαίωση από το ίδιο το Twitter.

Το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθήσουν περισσότερες από 300 θεματικές από κατηγορίες, όπως τα σπορ και η ψυχαγωγία. Το “follow” στα θέματα θα γίνεται όπως γίνεται και το “follow” σε άλλους λογαριασμούς. Το Twitter υπόσχεται ότι τα tweets που θα βλέπουμε στο χρονολόγιό μας θα είναι από έγκυρους λογαριασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα θέμα που δεν θα συμπεριλαμβάνεται, τουλάχιστον στην αρχή, είναι η πολιτική. Ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, ανέφερε ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να “κερδίσουν το δικαίωμα” για να προβάλλουν πολιτικά μηνύματα στους χρήστες, αντί να τους αγοράζουν με χρήματα μέσω διαφημίσεων.

Το Twitter τους τελευταίους μήνες πειραματίζεται με νέες λειτουργίες, με στόχο τη διευκόλυνση των χρηστών και του μεγαλύτερου ελέγχου της εμπειρίας τους.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης