Από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, η Βαρκελώνη γίνεται το κέντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής στον κόσμο. Συνδέει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες από περισσότερες από 2.400 εταιρείες, παρουσιάσεις από παγκοσμίως εξέχουσες προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, σεμινάρια και πολλά ακόμη. Φέτος αναμένονται πάνω από 107.000 επισκέπτες και το zougla.gr θα βρίσκεται εκεί να σας μεταδώσει όλα τα νέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι περιμένουμε να δούμε;

Κομβικό σημείο θα είναι επιτέλους οι εφαρμογές του 5G, που θα δούμε για πρώτη φορά και σε πρακτικό επίπεδο, με τη συνδεσιμότητα να είναι κεντρικός πυλώνας του συνεδρίου. Όσον αφορά τα αγαπημένα μας προϊόντα…

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είδαμε το πρώτο από τη Samsung, τώρα θα δούμε και τη Huawei, που θα μας δείξει το πρώτο 5G τηλέφωνό της, το οποίο θα είναι ταυτόχρονα και το πρώτο αναδιπλούμενό της. Η LG ετοιμάζει το δικό της, η Xiaomi επίσης αναμένεται να δείξει το δικό της μαζί με τη νέα τους ναυαρχίδα, το Mi 9 και φυσικά θα δούμε και εταιρείες που δεν έχουν ακόμη παρουσία στην Ελλάδα, με την Oppo, τη vivo και άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένουμε νέα από την Honor, η Nokia θα μας παρουσιάσει το Nokia 9 με τις 5 κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ η Sony θα παρουσιάσει μια σειρά από 4 συσκευές διαφόρων κατηγοριών, σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε ως τώρα.

Η έκθεση περιλαμβάνει χώρους για πολλές μικρότερες εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα δικά τους “έξυπνα” προϊόντα και με το internet of things να βρίσκεται λίγο πριν την κορύφωσή του, περιμένουμε να δούμε ενδιαφέρουσες ιδέες και προϊόντα που θα γίνουν η καθημερινότητά μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, τεράστιες εταιρείες όπως το Vodafone Group, SAP, Cisco, Microsoft και άπειρες ακόμη θα έχουν παρουσία στο συνέδριο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχουμε περισσότερα νέα, καθώς θα δούμε κάποιες από τις παραπάνω παρουσιάσεις.

Για όλα τα νέα από τον χώρο της τεχνολογίας και την MWC19, μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης