Η Huawei Ελλάδος, με την ευκαιρία της έναρξης του Smartphone Festival, ενημέρωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις στο παγκόσμιο μέτωπο για την εταιρεία, αλλά για την πορεία που θα ακολουθήσει τους αμέσως επόμενους μήνες.

O Lin Bing, Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων για την άνοδο των πωλήσεων, μάθαμε ότι από το 2020 ενδεχομένως να δούμε τα laptops (Matebook) της Huawei, αλλά ίσως και τη νέα τηλεόραση που λανσάρεται αυτόν τον καιρό στην Κίνα. 

Μία από τις πιο σημαντικές δηλώσεις της βραδιάς είχε να κάνει με το νεοανακοινωθέν Mate 30, το οποίο δεν έχει πρόθεση η εταιρεία αυτή τη στιγμή να το φέρει στη χώρα μας, κάτι που οφείλεται στην έλλειψη των Google Mobile Services για τη συγκεκριμένη σειρά. Όλως περιέργως πρόκειται για τη μοναδική σειρά προς το παρόν, που δεν έχει έγκριση για τα Google Services απ’ ό,τι φαίνεται, καθώς ανακοινώθηκε ολοκαίνουργια συσκευή στη mid-range κατηγορία, το Huawei Nova 5T, που θα συμπεριλαμβάνει κανονικά τα Google Services και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις πωλήσεις της εταιρείας, δεν δόθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί, αλλά ένα γράφημα, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι υπήρξε μια πτώση τον Ιούνιο, όμως φαίνεται ότι ήταν η εξαίρεση, με τις πωλήσεις του Ιουλίου να συνεχίζουν την ανοδική πορεία. Ο κ. Lin Bing, Country Manager της Huawei Greece διαβεβαίωσε ότι αυτές οι δυσκολίες δίνουν το κίνητρο για να συνεχίσει η εταιρεία τη λαμπρή της πορεία, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια φιλοσοφία που έχει από την αφετηρία της πελατοκεντρικό χαρακτήρα.

Ακολουθεί το Δ.Τ.:

Δώστε βάση στους αριθμούς. 3 χρόνια, 50 ημέρες με μοναδικές προσφορές σε 8 συσκευές που αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, σε πανελλαδικό επίπεδο, οι λάτρεις των smartphones και των gadgets θα έχουν η δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τις πολυβραβευμένες και εμβληματικές συσκευές Huawei και φυσικά να τις αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας. 
 

Μπείτε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων και ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και την καθημερινότητά σας. Η Huawei, με επίκεντρο τον καταναλωτή, συνεχίζει δυναμικά να παρέχει υψηλής ποιότητας συσκευές οι οποίες σχολιάζονται θετικά από όλους τους ειδικούς του κλάδου σε διεθνές επίπεδο τόσο στο τομέα της απόδοσης, του σχεδιασμού αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Το Smartphone Festival αποτελεί πλέον ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στη μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής γιορτής είναι ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, ανάλογα την κατηγορία τους και σε προνομιακές τιμές. 

 

Ο κ. Πέτρος Δρακόπουλος, Country Senior Marketing Manager - Huawei Greece

«Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η απόλυτη καινοτομία, η έρευνα σε βάθος και η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Huawei είναι τα συστατικά της επιτυχίας και οι λόγοι για τους οποίους τα προϊόντα της βρίσκονται στην κορυφή . Πιστοί σε αυτό, συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος το Smartphone Festival το οποίο το αντιμετωπίζουμε εσωτερικά σαν ένα λανσάρισμα ναυαρχίδας που έχει  στόχο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στη φιλοσοφία της Huawei. Το αξιόπιστο service, οι προσφορές και οι εμπειρίες που προσφέρουμε  στο ελληνικό κοινό είναι μερικές από τις βασικές μας προτεραιότητες για το σήμερα και το μέλλον!» δήλωσε ο Lin Bing, Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος!

Με τη σειρά P και τη ναυαρχίδα Huawei P30 Pro, το κορυφαίο κινητό της χρονιάς, βραβευμένο από τη EISA ως το καλύτερο smartphone 2019-2010 «EISA Best Smartphone 2019-2020», η Huawei έκανε τη διαφορά και ξεπέρασε τις απαιτητικές ανάγκες των οπαδών της φωτογράφησης μέσω smartphone που επιδιώκουν να αιχμαλωτίζουν με άρτιο τρόπο μοναδικές στιγμές. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα δύο smartphones Huawei P30 Pro και Huawei P30  έχουν τον ίδιο Kirin 980 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, και το καθένα τη δική του κορυφαία AMOLED οθόνη, με διαφορετικό μέγεθος αλλά ίδια ανάλυση. Στη κατηγορία της προσιτής πολυτέλειας δε θα μπορούσε να απουσιάζει η σειρά Υ με τα Huawei Y7 2019 & Y5 2019 που προσφέρουν άνετη χρήση, εξαιρετική συνολική απόδοση χρωμάτων λόγω της LCD οθόνης και είναι εξοπλισμένα με μεγάλες μπαταρίες για μακρά διάρκεια. Επιπρόσθετα, θα ακολουθήσουν τα iconic P20 και Mate 20 Lite που άφησαν το στίγμα τους στην αγορά των κινητών. 

Από το Smartphone Festival δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διαδραστικά photo και video masterclasses σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με φωτογράφους που θα δώσουν tips και μυστικά για τη λήψη της  την καλύτερης φωτογραφίας ή video, σε δράσεις με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους guests. Ένα από τα βασικά θέματα που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντας στα masterclasses είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ή τα video από smartphone μπορούν να είναι ισάξια με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των επαγγελματιών με εξαιρετικά εξειδικευμένο εξοπλισμό.  

 

Αναλυτικά οι συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival και θα διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές  είναι οι παρακάτω:
 

  • Y7 2019
  • Y5 2019
  • P20 64 GB
  • Mate 20 Lite 
  • P30 Pro 256 GB
  • P30 Pro 128 GB
  • P30
  • P30 Lite

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το consumer.huawei.com/gr/ 

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης