Με καινούργιο «αέρα», το γνωστό flagship κατάστημα των Public στο Σύνταγμα που υποδέχεται πάνω από 2,2 εκατ. επισκέπτες το χρόνο, παρουσιάζει νέα τμήματα σπιτιού, γρήγορου service, ανανεωμένου gaming αλλά και eco friendly συναλλαγές.
 

Καθώς εμείς και οι ανάγκες μας αλλάζουμε χρόνο με το χρόνο, έτσι και το κατάστημα Public στο Σύνταγμα εξελίσσεται μαζί μας, ώστε να καλύπτει όλα αυτά που χρειαζόμαστε, δίνοντάς μας ταυτόχρονα νέους λόγους να το επισκεφτούμε.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οικιακές μικροσυσκευές στα Public Συντάγματος; Ναι, είναι αλήθεια! Στο νέο τμήμα σπιτιού στο -1, κορυφαία brands της αγοράς μας περιμένουν για να κάνουν την καθημερινή μας ζωή εύκολη και έξυπνη.

Ταχύτερες υπηρεσίες επισκευής; Φυσικά, χάρη στο νέο iRepair corner και την εξειδικευμένη ομάδα του στο ισόγειο, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και επισκευής smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευών.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία gaming με την υπογραφή του Public; Εννοείται, όπως υπόσχεται και ο πλήρως ανανεωμένος χώρος gaming στον 4ο όροφο, που σίγουρα θα μας βάλει μέσα στο παιχνίδι!
 

Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι το Public κάνει ακόμη πιο εύκολες και eco-friendly τις αγορές μας, με τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής απόδειξης ένα ποσοστό που ξεπερνά το 50% των συναλλαγών.
 

Βόλτα στο κέντρο; Ραντεβού στο ανανεωμένο κατάστημα Public στο Σύνταγμα, γι’ ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες αγορών!
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης