Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του Skype Preview για τους εγγεγραμμένους χρήστες του προγράμματος Windows Insider. Η εφαρμογή λειτουργεί σε Windows 10 PC και Mobile και  σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS απευθείας από τον υπολογιστή σας ή το Windows Phone που χρησιμοποιείτε.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαφορετική από την υπάρχουσα υπηρεσία του Skype επί πληρωμή, καθώς με αυτή θα μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα μέσω του τηλεφώνου σας ή μέσω του υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Insiders θα πρέπει να ρυθμίσουν το Skype σαν το κύριο SMS πρόγραμμα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Η Microsoft αναφέρει ότι θα κάνει διαθέσιμη αυτή την έκδοση του Skype (που μπορεί να στέλνει δωρεάν SMS) για το κοινό μέσα στους επόμενους δύο μήνες καθώς σχεδιάζει να προσθέσει επιπλέον χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Μερικά από αυτά υπάρχουν ήδη στο τελευταίο preview build και επιτρέπουν απόκρυψη συνομιλιών, ένα κουμπί add για επαφές, που θα λειτουργεί απευθείας από ιστοσελίδες και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν το χαρακτηριστικό με τα δωρεάν SMS θα κυκλοφορήσει και για συσκευές με Android ή iOS.

Πηγή: iGuRu.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης