Συναντήστε το Canon VAN και κερδίστε το εισιτήριό σας για τον κόσμο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 11:45
Συναντήστε το Canon VAN και κερδίστε το εισιτήριό σας για τον κόσμο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας

Η Canon Ελλάδας προσφέρει στους φίλους της φωτογραφίας τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας στην πράξη, κερδίζοντας τη συμμετοχή τους σε ένα ξεχωριστό φωτογραφικό σεμινάριο στην Ελλάδα. Εισιτήριο για τη συμμετοχή είναι η φωτογράφιση του Canon VAN, το οποίο, «ντυμένο» στα χρώματα της Canon, θα ταξιδέψει τις επόμενες εβδομάδες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα. Το Canon VAN αποτελεί μια δράση του Canon photographer και συνεργάτη της Canon στην Ελλάδα, Μπάμπη Γκιριτζιώτη, την οποία υποστηρίζει χορηγικά η Canon.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φωτογραφίσουν το van σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής του και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #autumnonthemove2021 και σημειώνοντας το σημείο στο οποίο συνάντησαν το van.  

Μια φωτογραφική διαδρομή το Σεπτέμβριο

Το Canon Van θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στις παρακάτω πόλεις και σημεία: 

  • Στην Πάτρα στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου σε κεντρικούς δρόμους γύρω από το λιμάνι.
  • Στην Αθήνα στις 24 με 26 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, στην παραλιακή και στον Πειραιά.
  • Στη Λάρισα στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου σε κεντρικούς δρόμους κοντά στην Κεντρική Πλατεία.  
  • Στη Θεσσαλονίκη στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου στους κεντρικούς δρόμους της οδού Τσιμισκή και της Λεωφ. Νίκης.

Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση και θα κερδίσει τη συμμετοχή του σε ένα ταξιδιωτικό φωτογραφικό σεμινάριο του Μπάμπη Γκιριτζιώτη, σε προορισμό εντός της Ελλάδας. Η επιλογή του σεμιναρίου θα γίνει από το νικητή με βάση το φωτογραφικό του ενδιαφέρον και το χρόνο του, σε οποιοδήποτε από τα σεμινάρια ή τις φωτογραφικές εξορμήσεις που θα πραγματοποιήσει ο κ. Γκιριτζιώτης τη σεζόν 2021-2022.

Στο σεμινάριο, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα βασικά στοιχεία αλλά και εξελιγμένες τεχνικές ταξιδιωτικής φωτογραφίας, καθώς και  το έργο του Μπάμπη Γκιριτζιώτη από τα πρόσφατα ταξίδια του.  Επιπλέον, θα μπορεί να διαπιστώσει στην πράξη τις δυνατότητες του επαναστατικού συστήματος R με την σειρά των καινοτόμων φωτογραφικών μηχανών EOS R και των φακών RF της Canon.

Ο κ. Δρόσος Δρόσος, Marketing Communications Manager της Canon Ελλάδος σχολίασε σχετικά: «Υποστηρίζουμε με χαρά δράσεις που έχουν ως στόχο να φέρουν τη φωτογραφική  δημιουργία πιο κοντά σε όλους τους ανθρώπους. Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι εξαιρετικά δημοφιλής γιατί δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις που μένουν για πάντα μαζί μας. Αποτελεί επίσης ένα συναρπαστικό θέμα δημιουργικής έκφρασης, και στην Canon είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που παρέχουμε μια ευρύτατη σειρά προϊόντων απεικόνισης που πραγματικά απογειώνουν τις δημιουργικές δυνατότητες, τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων, ξεκινώντας από τη λήψη φωτογραφιών και φθάνοντας ως την καλλιτεχνική επεξεργασία και την τελική εκτύπωση που μπορεί να κοσμήσει τον προσωπικό μας χώρο».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 11:45