– Ο κατάλογος των χωρών αυξάνεται συνεχώς, με τελευταία προσθήκη την Τσεχία και τις Φιλιππίνες

Ζούμε στην ψηφιακή εποχή, όπου ο καθένας από εμάς επιθυμεί να μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεται. Ένα από τα βασικότερα θέματα, που ανέκαθεν εξέταζαν οι ταξιδιώτες, είναι η χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής και η ταχύτητα των δεδομένων του κινητού στη χώρα που θα επιλέξουν να επισκεφθούν.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκοπός του ταξιδιού, προσδιορίζει κάποιες φορές και το μέγεθος της ανάγκης. Για παράδειγμα, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες συχνά προσπαθούν να παραμείνουν προσβάσιμοι από τις επαγγελματικές τους επαφές, σα να βρίσκονταν στο γραφείο τους. Η περιαγωγή, κατά συνέπεια, γίνεται βασική επιχειρηματική ανάγκη. Στην περίπτωση των ταξιδιών για λόγους αναψυχής η χρήση δεδομένων είναι βασικό ζητούμενο για τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους και για να μοιράζονται μαζί τους τις όμορφες στιγμές του ταξιδιού.
 

Η COSMOTE πρωτοπόρος στο 5G Roaming
 

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των υπηρεσιών της, η COSMOTE έχει προχωρήσει ήδη σε συμφωνία με δίκτυα 34 χωρών, έτσι ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν ταχύτητες 5G, όταν τις επισκέπτονται. Η COSMOTE, είναι ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με ξένα δίκτυα για 5G Roaming, ήδη από τον Δεκέμβρη του 2020, ενώ ο κατάλογος των συνεργαζόμενων δικτύων αυξάνεται συνεχώς με τελευταία προσθήκη την Τσεχία και τις Φιλιππίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, έχει συνάψει συνεργασίες με δίκτυα 35 χωρών, ώστε όταν οι συνδρομητές τους επισκέπτονται τη χώρα μας να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο  δίκτυο πέμπτης γενιάς στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον ελληνικό τουρισμό και καθιστά τη χώρα μας κορυφαίο προορισμό για όσους επιθυμούν να είναι online, να ψυχαγωγούνται ή να εργάζονται ξέγνοιαστα, απολαμβάνοντας μοναδική εμπειρία πλοήγησης με ταχύτητες 5G.
 

Οι συνδρομητές COSMOTE, που χρησιμοποιούν το 5G δίκτυο στην Ελλάδα και ταξιδεύουν σε Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ν. Κορέα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ομάν, Ουγγαρία, Παρθένοι Νήσοι (Η.Π.Α.), Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φιλιππίνες και Φιλανδία, έχουν τη δυνατότητα περιαγωγής μέσω του τοπικού 5G δικτύου.
 

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες από Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ν. Κορέα, Ολλανδία, Ομάν, Ουγγαρία, Παρθένους Νήσους (Η.Π.Α.), Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Φιλιππίνες και Φιλανδία, που επισκέπτονται την Ελλάδα μπορούν να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTΕ 5G, του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 50%, που συμπεριλαμβάνει ήδη τους περισσότερους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμού.
 

Πρόσβαση στο 5G Roaming έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή), που διαθέτουν πιστοποιημένη 5G συσκευή συγκεκριμένων κατασκευαστών στις παραπάνω χώρες. Στις εν λόγω χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι συνδρομητές της COSMOTE απολαμβάνουν 5G Roaming χωρίς επιπλέον χρεώσεις, καθώς αξιοποιούν τις παροχές του προγράμματος που διαθέτουν στην Ελλάδα. Για τις χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε., μπορούν να ενεργοποιούν την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα που έχουν στην Ελλάδα, με μία ημερήσια χρέωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης