Με στόχο να βοηθήσει επιχειρήσεις να εξαλείψουν την πολυπλοκότητα και να μετατραπούν σε «έξυπνες επιχειρήσεις», η SAP, διοργανώνει την Πέμπτη, 17 Ιουνίου webinar με θέμα ‘SAP Business One & SAP Customer Checkout (POS)’. Το webinar, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσει μία ώρα, θα προσφέρει πρακτική γνώση για τη ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων μέσω «έξυπνων» και ολοκληρωμένων point-of-sales λύσεων.

Η SAP θα παρουσιάσει τις λύσεις  SAP Business One και SAP Customer Checkout, οι οποίες αποτελούν ένα σύγχρονο σύστημα που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του «φυσικού» και «ψηφιακού» κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του webinar, ο Απόστολος Ανδρίκος, Business Development Senior Specialist της SAP, και ο Φειδίας Παπαδόπουλος, Managing Director του εξουσιοδοτημένου SAP Business One συνεργάτη VisionSoft θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των λύσεων και θα αναλύσουν τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρουν στις  επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, θα συζητήσουν τις επιλογές επεκτασιμότητας και ενοποίησης ενώ θα παρουσιάσουν και ένα demo της λύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SAP Customer Checkout είναι ένα point-of-sales λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στον τομέα του retail και του hospitality, όσο και για γρήγορες συναλλαγές που αφορούν πωλήσεις τροφίμων και ποτών (π.χ. σε μεγάλες εκδηλώσεις). Υποστηρίζει όλες τις κύριες POS απαιτήσεις – από τις πωλήσεις, πληρωμές, εκπτώσεις, μέχρι και τα προγράμματα ανταμοιβής – βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες. Η λύση μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή και να ενσωματωθεί με το SAP Business One για ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία.

Η συμμετοχή στο webinar είναι χωρίς κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφή παρακαλώ πατήστε εδώ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθήστε την SAP στο Twitter @SAPHellasCyprus και το Facebook @SAP.Hellas.Cyprus

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης