[Ενημέρωση – 11/8 19:03]: Εκπρόσωπος της COSMOTE ενημέρωσε πως έχουν οι χρήστες πλέον έχουν πρόσβαση κανονικά στις υπηρεσίες κινητής (φωνή, δεδομένα).


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[Ενημέρωση – 11/8 12:24]: Η COSMOTE δημοσίευσε μια ανακοίνωση για τα προβλήματα που έχουν ξεκινήσει από χθες, την οποία μπορείτε να διαβάσετε, πατώντας εδώ.

[Ενημέρωση – 11/8 11:59]: Τα προβλήματα παραμένουν ακόμη για αρκετούς χρήστες, ενώ θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την COSMOTE άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

[Αρχική Δημοσίευση 10/8 23:20]: Προβλήματα στο δίκτυο της COSMOTE αναφέρουν οι χρήστες σποραδικά από τις 18:00 περίπου το απόγευμα της Τρίτης, 10/8, ενώ τα προβλήματα εντάθηκαν περίπου στις 23:00 και άρχισαν να επηρεάζουν περισσότερους συνδρομητές.
 

Μεμονωμένες αναφορές έδειχναν ότι οι χρήστες έχουν πρόβλημα με φωνητικές κλήσεις και χρήση δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής, γεγονός το οποίο όμως φαίνεται να γίνεται μαζικότερο κοντά στις 23:00. Παράλληλα πολλοί αναφέρουν ότι έχουν ασταθές σήμα.

Σύμφωνα με το downdetector, τα προβλήματα περιορίζονται στην περιοχή της Αττικής, ενώ έχουν σημειωθεί στα social media αρκετές αναφορές από διάφορα μέρη της χώρας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης