Επιμέλεια: Κρούστης Παύλος

Τα Public ανακαίνισαν το κατάστημά τους στο The Mall Athens και περάσαμε μια βόλτα να το δούμε… Ο χώρος είναι πλήρως ανανεωμένος με τελείως διαφορετική διαρρύθμιση, έπιπλα και φωτισμό, ενώ όλες οι αλλαγές έχουν γίνει προς όφελος των επισκεπτών του καταστήματος. Πλέον ο καθένας μπορεί να βρει και να δοκιμάσει πολύ εύκολα και γρήγορα αυτό που τον ενδιαφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει και μεμονωμένα στους περισσότερους τομείς του καταστήματος, καθώς για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις πλέον έχουν έρθει πιο κοντά στην είσοδο, είναι κατανεμημένες ανάλογα με τις ίντσες τους, ενώ υπάρχει και ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σημείο στο κατάστημα, όπου μπορείτε να δείτε ανάλογα με την απόσταση που βρίσκεστε πόσες ίντσες χρειάζεται να είναι η νέα σας τηλεόραση (αναλόγως με την απόσταση ξεχωρίζετε την ανάλυση της οθόνης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος του gaming πλέον είναι λίγο πιο ανεξάρτητος, καθώς βρίσκεται στη μία γωνία του καταστήματος. Φυσικά θα βρείτε και πάλι προϊόντα από όλες τις πλατφόρμες, ενώ θα δείτε και διάφορα περιφερειακά, συνοδευτικά και λοιπά προϊόντα με την Razer και την Logitech να έχουν δικά τους έπιπλα και προϊόντα στο κέντρο του χώρου.

Αντίστοιχα, σημαντικό χώρο καταλαμβάνουν τα βινύλια πλέον, όπου μπορείτε να βρείτε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους και μια από τις μεγαλύτερες συλλογές νέων κυκλοφοριών σε βινύλια, δίπλα σε πανέμορφα πικάπ διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων.

Τα βιβλία και πάλι κατέχουν μεγάλο ποσοστό στο κατάστημα, ενώ έγιναν μικρές αλλαγές εκεί. Μεγαλύτερες αλλαγές βρήκαμε στο χώρο Stationary και Gifts, που πλέον θα βρείτε περισσότερα πράγματα, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, αλλά και δώρα για τους αγαπημένους σας. Το κάστρο στο χώρο των παιχνιδιών επίσης έκλεψε την παράσταση! Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου από τα Public.

Δ.Τ.:
Ταξίδι σε μια νέα εμπειρία με αφετηρία το ανανεωμένο κατάστημα των Public στο Τhe Mall Athens

Πιστά στη δέσμευσή τους να εξελίσσονται συνεχώς για τους πελάτες τους και να δημιουργούν νέες τάσεις, τα Public ξεκινούν ένα νέο ταξίδι για τον καταναλωτή με πρώτο σταθμό το The Mall Athens. Το ανανεωμένο κατάστημα Public στο The Mall of Athens σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη διαδικασία των αγορών σε μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία, με ακόμα περισσότερες επιλογές για τον επισκέπτη.

Έχοντας μελετήσει τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου, τα Public στο ανανεωμένο τους κατάστημα δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και στην εργονομία. H νέα διαρρύθμιση, τα καινούργια έπιπλα και ο ειδικός φωτισμός αφενός αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και το design των προϊόντων, αφετέρου επιτρέπουν στον επισκέπτη να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν! Το νέο Public διαθέτει live για δοκιμή τις περισσότερες συσκευές smartphones, tablets, laptops, αλλά και desktops σε όλη την αγορά. Τοποθετημένες στις ξύλινες, επικλινείς επιφάνειες των νέων επίπλων που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και χρήση των προϊόντων, προδιαθέτουν το χρήστη να τις περιεργαστεί. Στον ίδιο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ ταξινομημένα ανά μάρκα για να μπορούν οι επισκέπτες γρήγορα να επισημαίνουν αυτό που θέλουν.

Το βιβλιοπωλείο του Public είναι από μόνο του λόγος επίσκεψης στα Public. Θεωρείται #1 προορισμός για ελληνικό και ξενόγλωσσο βιβλίο, ενώ οι μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες του και το αναγνωστήριο προσκαλούν τον επισκέπτη να «χαθεί» στους αμέτρητους τίτλους βιβλίων. Μόνον εδώ, κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει όλα τα σημαντικά βιβλία βρετανικών κι αμερικανικών εκδοτικών οίκων, καθώς και αποκλειστικές εισαγωγές από τους γερμανικούς οίκους Taschen & Knnemann. Παράλληλα, οι αποκλειστικές ανατυπώσεις για λογαριασμό του Public αριθμούν ήδη τους 25 τίτλους και κάθε μήνα ο κατάλογος μεγαλώνει!

Στο ανανεωμένο Public οι επισκέπτες θα βρουν ακόμη τη μεγαλύτερη γκάμα Blu-ray και 3D Blu-ray τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, το πληρέστερο τμήμα παιδικών ταινιών (πάνω από 1.000 παιδικές ταινίες), καθώς και τα πάντα γύρω από το gaming. Όλοι οι «hot» τίτλοι παιχνιδιών, όλες οι κονσόλες, καθώς κι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της Razer δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν gamer.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας ξεκινά! Επισκεφτείτε το Public στο The Mall Athens και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης