ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Digital Marketing είναι αφιερωμένη η 3η ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο YouTube κανάλι της COSMOTE.
 

Σε αυτή την ενότητα της σειράς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Digital Marketing, ώστε να προωθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής τους στο Internet και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.
 

Πιο συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσουν τα επεισόδια της νέας θεματικής ενότητας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές για την αξιοποίηση των Social Media τους, δημιουργώντας κατάλληλο περιεχόμενο για την επιχείρησή τους, αλλά και εξυπηρετώντας τους πελάτες τους
  • Θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να στήνουν αποτελεσματικές ψηφιακές καμπάνιες και να αξιολογούν τα αποτελέσματα των ενεργειών που έχουν υλοποιήσει οι ίδιοι, αλλά και ο ανταγωνισμός τους
  • Θα μάθουν πώς μπορούν να επενδύσουν τα διαθέσιμα χρήματα τους, για να έχουν αποτελεσματικότερη online διαφήμιση
  • Τέλος, θα πάρουν χρήσιμα tips για να επιλέξουν τον κατάλληλο εσωτερικό ή εξωτερικό συνεργάτη, που θα αναλάβει την προβολή της επιχείρησής τους, μέσω του Digital Marketing
     

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο των ενοτήτων, που αφορούν στο Digital Marketing και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν συνολικά, μέσα από κοινό Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» με τη συμμετοχή ειδικών με επιτυχημένη δράση στους συγκεκριμένους τομείς. Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.
 

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

Τι είναι το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions
 

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια σειρά δωρεάν online σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.
 

Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση  #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.
 

Περισσότερα για το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions στο: growyourbusiness.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης