Ο Αντώνης Μπαρούνας αναλαμβάνει τη θέση του νέου Senior Vice President της HTC, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας παγκοσμίως.

Με πολύχρονη εμπειρία και μακρά πορεία στο χώρο της τεχνολογίας, ο Αντώνης Μπαρούνας έχει ηγηθεί στο παρελθόν πολλών στρατηγικών επιτυχιών, εκπροσωπώντας κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως η LENOVO – MOTOROLA, η SONY,  και η Wrigley.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Μπαρούνας αποτελεί ένα ακόμα success story  Έλληνα στελέχους που ξεχώρισε και διακρίθηκε  στο εξωτερικό, με τεράστια εμπειρία στη διαχείριση και επίτευξη εμπορικών  προκλήσεων, επιχειρησιακών μετασχηματισμών και τη διαχείριση εσωτερικών εταιρικών αλλαγών.

Από το 2007 έχει χτίσει μία σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία κυρίως στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών και συγκεκριμένα στο στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων, την ανάπτυξη ψηφιακών προγραμμάτων και συνεργασιών, επιχειρώντας όλα αυτά τα χρόνια σε μία αγορά που μεταμορφώνεται διαρκώς και με γνώμονα πάντα την ανάγκη επίτευξης στρατηγικής καινοτομίας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Wrigley για 14 χρονια, κατέχοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Regional Managing Director για τη Νότια Ευρώπη. Tο 2007, εντάχθηκε στην ομάδα της Sony Ελλάδας και Βαλκανίων, ως Head of Global Customer Units και το 2015 αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Vice President για το σύνολο της Ευρώπης.

Το 2017, μετακινείται στη Lenovo όπου αναλαμβάνει το ρόλο του Vice President για την περιοχή της Ευρώπης στο Mobile Business Group της εταιρείας, υπεύθυνος για το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας στην περιοχή, καθώς και την επίβλεψη του Global Telco Account Business στην περιοχή EMEA. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια μάλιστα, η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις προκλήσεις της αγοράς αναπτύσσοντας δυναμικά το brand name της και πετυχαίνοντας την επανατοποθέτησή της σε αυτή ως μία εκ των πιο ανταγωνιστικών εταιρειών παγκοσμίως.   

Σήμερα, από τη νέα του θέση στην HTC, αναλαμβάνει το σχεδιασμό της διεθνούς στρατηγικής της εταιρείας,  για την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της HTC σε παγκόσμιο επίπεδο.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης