Τις πασχαλινές τους αγορές «με καλό σκοπό» έκαναν την Παρασκευή 15 Απριλίου οι εργαζόμενοι NOVA και WIND, σε ειδικό bazaar της ΕΛΕΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις τους, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ. Σκοπός της ενιαίας αυτής δράσης κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς είναι η ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, ώστε κάθε παιδί με αναπηρία, οπουδήποτε και να ζει στην Ελλάδα, να έχει τη στήριξη που χρειάζεται και που αξίζει.
 

Οι εργαζόμενοι και των δυο εταιρειών βοηθούν τα γενναία παιδιά, με αναπηρία, μέσα από τις αγορές τους, καθώς όλα τα έσοδα θα συμβάλλουν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων). Επιπλέον, οι δύο εταιρείες, Nova και Wind θα διπλασιάσουν το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το προσφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ, με στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την προσφορά και την προσπάθεια των εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκ μέρους και όλων των Μελών του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ, θα ήθελα να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Nova και στη Wind, για την πολύτιμη και συνεχή στήριξή τους. Η φιλοξενία των πασχαλινών-χειροποίητων δημιουργιών των εθελοντών μας και των ενηλίκων – αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ, στο πασχαλινό bazaar που φιλοξενήσατε στα γραφεία σας, είναι μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ουσιαστικής υποστήριξης στα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και ευχόμαστε σε όλη τη μεγάλη οικογένεια της Nova και της Wind, Καλό Πάσχα, με υγεία», δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη.
 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαπρούνης, Corporate Affairs Executive Director Nova – Wind, σημείωσε σχετικά: «Με τις πασχαλινές μας αγορές ενισχύουμε το πολυδιάστατο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενός οργανισμού που εδώ και 85 χρόνια στηρίζει τους μικρούς ήρως της καθημερινότητας, τα παιδιά. Φέτος, με τη συμμετοχή όλων μας κάνουμε δώρα αγάπης και στηρίζουμε τον αγώνα των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης