Λευτέρης Ξυκομηνός

Η 2B3D είναι το νέο startup που ξεκινά με έναν πολύ απλό και ταυτόχρονα απίστευτο στόχο: τη μεγιστοποίηση της αξίας του πραγματικού κόσμου, μέσα από τις καθημερινές ψηφιακές εμπειρίες μας! Πώς; Συνδυάζοντας και εξατομικεύοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στον τομέα του 3D.
Με εξειδίκευση στις ολοκληρωμένες λύσεις 3D Avatar, η 2B3D έχει βάλει σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον ψηφιακό και τον φυσικό κόσμο, επανδρώνοντας την ψηφιακή πραγματικότητα με Avatars που θα περιέχουν δεδομένα αληθινών ανθρώπων. Με πιο απλά λόγια, αποσκοπεί στην ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας και στην εύρεση του τρόπου με τον οποίο καταναλωτές και brands θα έχουν πρόσβαση σε tailor made προϊόντα, υπηρεσίες και εφαρμογές, που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η 2B3D καταφέρνει να εξατομικεύσει την διαδικτυακή εμπειρία σε ένα επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί. Η γεμάτη δεδομένα 3D τεχνολογία που παρέχουμε επιτρέπει την επικοινωνία με offline υπηρεσίες και εμπλουτίζει την online εμπειρία δίνοντάς της, για πρώτη φορά, πραγματική, φυσική υπόσταση και αξία. Στην πραγματικότητα βοηθούμε στην ένωση των δύο κόσμων, ψηφιακού και φυσικού. Όραμά μας είναι η δημιουργία database ένος πληθυσμού από Avatars, που θα προσφέρει σε brands, εταιρείες αλλά και ολόκληρες βιομηχανίες ένα κεντρικό σημείο επικοινωνίας με τους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, για τους καταναλωτές, θα λειτουργεί ως μια ασφαλής πλατφόρμα, μέσα στην οποία τα δικά τους avatars θα εξελιχθούν, θα αλληλεπιδράσουν και κυρίως θα διευθετούν τις online και offline ανάγκες τους, όπως και όποτε θέλουν», δήλωσε ο Χρήστος Μανάφας, ιδρυτής και πρόεδρος της 2B3D.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαγεία ξεκινά με ένα απλό βήμα: τη δημιουργία του προσωποποιημένου 3D Avatar μέσω του 2B3D scanner, σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Είτε σκαναρισμένος από το 2B3D Portal, είτε uploaded από άλλο συνεργαζόμενο scanning portal, ο ψηφιακός σωσίας είναι μετά έτοιμος να «ζήσει» μέσα στον πληθυσμό από Avatars και να χρησιμοποιήσει μια πληθώρα υπηρεσιών.
Αυτό δίνει στους καταναλωτές την ικανότητα να συνδεθούν και να μοιραστούν τις ψηφιακές στιγμές τους με έναν πιο προσωπικό και συναρπαστικό τρόπο, όπως επίσης και το προνόμιο πολλών ψηφιακών υπηρεσιών, γεμάτων δεδομένα: από λεπτομερή προφίλ υγείας και φυσικής κατάστασης, μέχρι ψηφιακά «δοκιμαστήρια» και απίστευτη προσωποποιημένη διασκέδαση.
Για τις εταιρείες, όλη αυτή η διαδικασία δίνει πρόσβαση σε μία τεράστια βάση προσωποποιημένων, μοναδικών και γεμάτων δεδομένων Avatars. Επομένως τους δίνει ένα πραγματικά πρωτότυπο, ξεχωριστό τρόπο να προσφέρουν, να προωθήσουν και να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες, «μιλώντας» μέσα από τους ίδιους τους καταναλωτές και όχι έμμεσα σε αυτούς.
Ο ψηφιακός κόσμος πολύ σύντομα θα φιλοξενεί την πλατφόρμα ενός πληθυσμού από Avatars, μέσω της οποίας θα κάνουμε log-in στους λογαριασμούς μας και θα έχουμε στη διάθεσή μας τους σκαναρισμένους μας εαυτούς και όλα μας τα δεδομένα.

Ακόμη, με τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα δεδομένα μας μέσα από άλλες πηγές, σε πραγματικό χρόνο, θα μπορούμε να επικοινωνούμε και να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες, όπως ακριβώς και στον αληθινό κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης