Μην καθυστερείς. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλά άσκοπα, γιατί μπορεί να χάσεις την ευκαιρία. Μένουν μόνο μερικές ημέρες ακόμα και πρέπει να βιαστείς. Μπες τώρα στο anytime.gr.
Τι, γιατί; Δεν τα ρωτάνε αυτά! Η Anytime για μερικές μόνο ημέρες επεκτείνει την Anytime Cyber Offer, που προσφέρει έκπτωση έως και 50% στην Ασφάλεια Αυτοκινήτου και Κατοικίας. Η πιο προσιτή ασφάλιση με την πιο απλή διαδικασία, σε μόλις 1 λεπτό. Το έκανες ήδη; Μπράβο! Μόλις εκμεταλλεύτηκες τη μοναδική προσφορά της Anytime που ξεκίνησε αποκλειστικά για τη Cyber Week και ήσουν τόσο τυχερός που πρόλαβες την επέκταση των λίγων ημερών.

Μέχρι και τις 9/12 μπορεί κάποιος να κερδίσει μέσω της Anytime Cyber Offer, επωφελούμενος έως και 50% για την Ασφάλεια Αυτοκινήτου και Σπιτιού. Μην τη χάσεις.

Πρόλαβες; Ωραία. Απέκτησες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και εξασφάλισες εύκολες και γρήγορες διαδικασίες, καθώς τα προϊόντα της Anytime είναι απλά και κατανοητά. Έδωσες αξία στην επιλογή σου, αφού τα ασφάλιστρα και τα προϊόντα της Anytime είναι ανταγωνιστικά και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα λάβεις την εξυπηρέτηση που σου αξίζει, με την Anytime να είναι στη διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντάς σου αξιοπιστία και σιγουριά, γιατί τα προγράμματα ασφάλισης της Anytime προσφέρονται από την INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

Εσείς το σκέφτεστε ακόμα για ασφάλεια αυτοκινήτου; Συμπληρώστε τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του οχήματός σας, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος, ολοκληρώνοντας έτσι την αγορά της ασφάλειάς σας. Ναι, ήταν τόσο εύκολο.

Όσο για την Ασφάλιση Σπιτιού, υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας και επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Αγοράστε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα και την ίδια στιγμή θα λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας ή εναλλακτικά αγοράστε το συμβόλαιό σας με μετρητά και 2 μέρες μετά την εξόφλησή του θα παραλάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο e-mail σας και να εκτυπώσετε το συμβόλαιό σας, απευθείας, από το σπίτι ή το γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά έως και 50% ισχύει μόνο μέχρι τις 9/12, οπότε βιαστείτε!



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης