Το Google+, το κοινωνικό δίκτυο της Google, ανανεώνεται. Η ενημέρωση με τις μεγάλες αλλαγές από σήμερα έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη για όλους τους χρήστες, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, ενώ θα αποτελέσει και βασικό κομμάτι της υπηρεσίας Google for Work.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη φορά είδαμε τη νέα μορφή του Google Plus τον Νοέμβριο του 2015, όπου παρουσίασε η Google τα Communities (Ομάδες) και τα Collections (Συλλογές). Από τότε, τα νέα χαρακτηριστικά έχουν “ανθίσει” ιδιαίτερα μέσω του Preview προγράμματος, καθώς έχουν φτάσει τα 1,6 εκ. ημερήσια joins.

Η διανομή της ενημέρωσης του Google+ θα ολοκληρωθεί μες στις επόμενες ημέρες. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την κλασική απεικόνιση (πατώντας το “Back to classic Google+” στην κάτω-αριστερή μεριά της οθόνης), αλλά η Google δεν ανέφερε για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα νέα χαρακτηριστικά μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους και φωτογραφίες στα σχόλια, οι ιδιοκτήτες των Communities και οι moderators θα μπορούν να εγκρίνουν αναρτήσεις (ώστε να υπάρχει έλεγχος στις δημοσιεύσεις), ενώ θα υπάρχει και νέο κέντρο ειδοποιήσεων, όπου θα μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε τις πρόσφατες κινήσεις σας στο Google+.

Τα νέα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα και για τις Android και iOS εφαρμογές Google+, εκτός από την web έκδοση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης