Οι χρήστες του Instagram που θέλουν να φαίνεται το προφίλ τους ως αυθεντικό, μπορούν να λάβουν το χαρακτηριστικό μπλε σήμα επαλήθευσης, που θα φαίνεται δίπλα στο όνομά τους. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν αίτηση για το σήμα, εκτελώντας τα παρακάτω βήματα:

1) Πηγαίνετε στη σελίδα του προφίλ σας στο Instagram
Πατήστε το κουμπί του προφίλ σας κάτω δεξιά στην οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Πηγαίνετε στη σελίδα των Ρυθμίσεων, πατώντας τις 3 οριζόντιες γραμμές στην πάνω δεξιά μεριά της οθόνης σας και έπειτα πατώντας το γρανάζι στο κάτω μέρος.

3) Κατεβείτε κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή “Request Verification / Αίτηση Επαλήθευσης”. Είναι πολύ πιθανό να μην έχει εμφανιστεί η επιλογή ακόμη, καθώς λανσάρεται αυτή τη στιγμή σταδιακά σε όλο τον κόσμο. Ίσως εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4) Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Θα χρειαστεί να δώσετε το πραγματικό σας όνομα και φωτογραφία της ταυτότητάς σας για να διαπιστώσει το Instagram ότι ο λογαριασμός ανήκει σε φυσικό πρόσωπο.

5) Αναμένετε ειδοποίηση για την έγκριση. Το σήμα της έγκρισης δίνεται από την υπηρεσία σε διασημότητες, δημόσια πρόσωπα, δημόσιους οργανισμούς, δημοσιογραφικούς οργανισμούς και άλλα. Η έγκριση δίνεται -σύμφωνα με το Instagram- σε λογαριασμούς που έχουν πολλούς ακόλουθους.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης