Με τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδυάζει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών και συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς, συμβάλει καθημερινά στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων προς το καλύτερο και, ειδικότερα, των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων, γύρω από τους άξονες της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο τον περασμένο χρόνο, περισσότεροι από 754.00 επωφελούμενοι απέκτησαν πρόσβαση στο αγαθό της υγείας μέσα από το Πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας, STEM τεχνογνωσία μέσα από τα εργαστήρια STEM powering Youth στην περιφέρεια, ευκαιρίες απασχόλησης σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις μέσα από το Πρόγραμμα World of Difference και, τέλος, ικανότητες και δεξιότητες μέσω της τεχνολογίας για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο μέσα από τη στήριξη του Επίκεντρου της Action Aid Ελλάς. Επίσης, το Ίδρυμα Vodafone ανταποκρίθηκε προσφυγική κρίση προσφέροντας στους πληθυσμούς που διαμένουν σε προσφυγικές δομές επικοινωνία, τεχνολογία & εκπαίδευση μέσα από τα προγράμματα Instant Networks & Instant Classrooms.

Παράλληλα, το Ίδρυμα Vodafone συμμετείχε σε μια σειρά από συνέδρια, όπως το Delphi Economic Forum, το Innovations Week της Βρετανικής Πρεσβείας, το CSR Connecting Event του Ιδρύματος Μποδοσσάκη κ.α., με στόχο την ενίσχυση της γνώσης και την ανταλλαγή καλών πρακτικών. Πρόσφατα διακρίθηκε στην κατηγορία Πρόγραμμα ΕΚΕ των Corporate Affairs Excellence Awards για το σύνολο της δράσης του, στη σύνδεσης της κοινωνικής συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης