Οι κάμερες ασφαλείας για το σπίτι έχουν πολλές χρήσεις. Μπορείτε να ελέγχετε το σπίτι σας για διαρρήκτες, μπορείτε να ελέγξετε κάποιο άτομο που δεν εμπιστεύεστε, καθώς και απλά να βλέπετε το άδειο σας σπίτι, όταν δεν είστε εκεί. Εγκαθιστώντας μια τέτοια κάμερα και έχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω κάποιου υπολογιστή ή μέσω εφαρμογής στο κινητό σας, μπορείτε να έχετε την εικόνα, που αναμεταδίδει η κάμερα.

Ένα ζευγάρι Καναδών κατέληξε να βλέπει σε μια 5λεπτη αναμετάδοση το σπίτι, στο οποίο διέμεναν 20 ολόκληρα χρόνια, να γίνεται στάχτη, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα. Ενώ το ζευγάρι είχε προλάβει να απομακρυνθεί εγκαίρως παίρνοντας μαζί τους μόνο κάποια απαραίτητα αντικείμενα, είδαν σε 5 εφιαλτικά λεπτά το σπίτι τους να τυλίγεται στις φλόγες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που το video των Καναδών απεικονίζει την τραγωδία τους, το ζευγάρι το παρέδωσε στο Metro News, ώστε να το διαδώσουν και να ενημερωθεί ο κόσμος εγκαίρως για την πυρκαγιά στις γύρω περιοχές. Η φωτιά τύλιξε πάνω από 1600 σπίτια στην βορειοανατολική Alberta του Καναδά, καθώς μαίνεται εδώ και 2 εβδομάδες, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει ότι ο αγώνας για την κατάσβεσή της μπορεί να κρατήσει μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης