Η WIND Ελλάς συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο φόρουμ «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα», την θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωποι της πολιτικής και της επιχειρηματικής ηγεσίας συζητούν για τα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας, τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργεί για τις προοπτικές μιας σύγχρονης Ελλάδας. 

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς, συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Σχέση πολίτη-Δημοσίου. Η νέα ψηφιακή εποχή και οι προκλήσεις της». Η τοποθέτησή του αφορούσε την επιτάχυνση ανάπτυξης υποδομών και δικτυών νέας γενιάς, απαραίτητες προϋποθέσεις για την  ανταγωνιστικότητα της χώρας μας. «Οι εθνικές υποδομές εξασφαλίζουν τη συνδεσιμότητα, συμβάλλουν στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και στην εξομάλυνση των ανισοτήτων. Τα 3 τελευταία χρόνια, ως χώρα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο, αλλά πρέπει να επιταχύνουμε τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς κυρίως στην περιφέρεια. Παράλληλα, είναι εξίσου σημαντικό οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να στηρίξουν τις ψηφιακές επενδύσεις, μιας και αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εκεί θα στηριχθούν οι ψηφιακές υπηρεσίες, η έξυπνη πόλη και συνολικά η σχέση πολίτη – δημοσίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάνελ συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας με συμμετοχή από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  κ. Κυριάκο Πιερακάκη, την Πρόεδρο του ΣΕΠΕ  κα Γιώτα Παπαρίδου, τον Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση, τον Πρόεδρο του ΕΚΕΤΑ Δρ. Δημήτριο Τζοβάρα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LANCOM κ. Γιώργο Νώλη, και τον κ. Βασίλη Σταματόπουλο, μέλος της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης