Οι πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017, 15:40
Οι πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google
Το Διαδίκτυο πλημμύρισε με πρωταπριλιάτικα αστεία και η Google δεν θα μπορούσε να χαλάσει την παράδοση της και να μην δημοσιεύσει τις δικές της φάρσες. Οι περισσότερες από αυτές είναι πραγματικά διασκεδαστικές και αξίζουν την προσοχή σας. Ας δούμε λοιπόν τι σκάρωσε η Google μέχρι στιγμής για την 1η Απριλίου.

Pac-MapsΟι χάρτες της Google σας δίνουν την δυνατότητα να παίξετε Pac-Man με φόντο τους δρόμους της γειτονιάς σας. Το αστείο αυτό δεν είναι ακριβώς νέο, αφού η εταιρεία το είχε κυκλοφορήσει ξανά το 2015, αλλά ίσως το επανέλαβε λόγω του ότι ήταν πολύ δημοφιλές όταν πρωτοεμφανίστηκε.

Παίξτε κι εσείς Pac-Man στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας:Google Gnome


Ο Dieter Bohn είχε γράψει στο Twiiter ένα λογοπαίγνιο που μετατράπηκε σε πρωταπριλιάτικη φάρσα. Πρόκειται για ένα έξυπνο νάνο-gadget που μπορεί να σας πει την κατεύθυνση του ανέμου, να ανοίξει την βρύση και να ενημερώσει το παιδί σας για όλα τα έμβια όντα που αποσυντίθενται στον κήπο σας.

Νέα must-have αξεσουάρ του ChromebookΗ Google αποφάσισε να ανακοινώσει μια νέα σειρά από αξεσουάρ για τα Chromebook. Τώρα το Chromebook μπορεί να γίνει ένας tracker γυμναστικής χάρη το ειδικό περιβραχιόνιο, ή να γίνει μια συσκευή VR με το ειδικό headset. Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το κοντάρι για selfie.

Η Google Cloud θα φτιάξει ένα κέντρο δεδομένων στον ΆρηΗ Google (υπενθυμίζουμε στο πλαίσιο πρωταπριλιάτικης φάρσας!) έχει στα σχέδια της να ανοίξει ένα κέντρο δεδομένων στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη τον επόμενο χρόνο. Έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας αποκλειστικά στον Άρη όπου θα είναι εκτός της δικαιοδοσίας των αδιάκριτων ματιών της NSA.

«Ακόμη και αν η Γη αντιμετωπίσει ένα χτύπημα από ένα αστεροειδή όπως αυτό που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, τα βίντεο της γάτας σας, οι selfie φωτογραφίες σας, καθώς και άλλα πολύτιμα δεδομένα σας θα εξακολουθούν να είναι ασφαλή. Φυσικά, θα αποθηκευτούν δωρεάν και όλα τα δημόσια επιστημονικά δεδομένα, η ιστορία και οι τέχνες, έτσι ώστε η επόμενη παγκόσμια καταστροφή δεν θα στείλει την ανθρωπότητα πίσω σε σκοτεινές εποχές».

Google WindΓια να διώξουν μακριά τα σύννεφα και την βροχή από την Δυτική Ευρώπη, η τοπική ομάδα στην Ολλανδία παρουσίασε το Google Wind, μια σειρά από μηχανικούς έξυπνους ανεμόμυλους που μπορούν να φυσήξουν μακριά τη συννεφιά ή να φέρουν βροχή μόνο εκεί που χρειάζεται. Στο παρελθόν, πολλά από τα Πρωταπριλιάτικα αστεία της πλατφόρμας Google Cloud είχαν να κάνουν με τα σύννεφα.

Google Bubble Wrap-Πληκτρολόγηση

Η ομάδα της Google Ιαπωνίας που το 2015 μας έδωσε το Google kazoo, εφέτος επινόησε μια νέα μορφή πληκτρολόγησης. Πρόκειται για το Double Wrap ένα μηχάνημα που γράφει σε πλαστικό περιτύλιγμα με φυσαλίδες (ή Puchi Puchi, στα ιαπωνικά). Το μηχάνημα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε, να φουσκώσετε κάποιες φούσκες ώστε να σχηματιστούν λέξεις και προτάσεις και στη συνέχεια ο αποδέκτης να διαβάσει το μήνυμα με ένα αντίστοιχο αναγνώστη φουσκών. Ορισμένα μάλιστα έχουν το άρωμα του αέρα εκεί που δημιουργήθηκαν οι φούσκες, έτσι ώστε να μπορεί να μυρίσει την αύρα της θάλασσας όπως από τη Χαβάη για παράδειγμα.


Παιχνίδια Google για κατοικίδια


Η Google παρουσιάζει το Google Play για κατοικίδια. Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές, παιχνίδια, εκπαιδευτικά εργαλεία για το σκυλί σας, τη γάτα σας, την κότα σας, την χελώνα σας και για κάθε κατοικίδιο που βαριέται και πρέπει να το απασχολήσετε.

Haptic Helpers


Οι Haptic Helpers είναι μια ομάδα που έρχεται στο σπίτι σας για να σας ενισχύσει την εικονική πραγματικότητα με προσομοίωση αρωμάτων, γεύσεων και σωματικών αισθήσεων που θα συνοδεύονται μαζί με τα ηχητικά και οπτικά ερεθίσματα της εικονικής πραγματικότητας. Διότι αυτό που χρειάζεται πραγματικά στην VR για να απογειωθεί είναι κάποιος να φέρει ένα πικάντικο τυρί στο πρόσωπό σας όταν εσείς επισκέπτεστε εικονικά το Παρίσι.

Το Gοοgle Translate πλέον καταλαβαίνει την εξωγήινη γλώσσα από την ταινία «Άφιξη»Η Heptapod Β είναι η τελευταία γλώσσα που υποστηρίζεται από το Google Translate μέσω μίας κάμερας. Μπορείτε να μεταφράσετε αμέσως κείμενα που έχουν ληφθεί με την κάμερα του τηλεφώνου σας σε αυτήν την γλώσσα.

Αυτές είναι οι πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google. Η εταιρεία δε χάνει ευκαιρία κάθε χρόνο να μας παρουσιάζει απίθανα προϊόντα!

Πηγή: secnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017, 15:40