Το δημοφιλές site πειρατικών torrents, TorrentFreak, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δημοσίευσε τις λίστες με τα δημοφιλέστερα επεισόδια σειρών της τηλεόρασης για τους διαδικτυακούς “πειρατές”.

Η λίστες αυτές είχαν στην κορυφή τους τη σειρά “Game of Thrones” τα τελευταία 6 χρόνια, αλλά φέτος δεν προβλήθηκε νέα σεζόν για τη σειρά του HBO, άρα η πίτα μοιράστηκε διαφορετικά ανάμεσα στους υπόλοιπους διεκδικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την κορυφή κατέκτησε η σειρά “The Walking Dead”, η οποία βρισκόταν στη δεύτερη θέση τις προηγούμενες χρονιές. Τα επεισόδια του The Walking Dead έχουν κατέβει εκατομμύρια φορές, καθώς η σειρά βρίσκεται πλέον στην ένατη σεζόν της. Η σειρά, η οποία βασίζεται σε κόμικ, θα συνεχίσει την πορεία της, αφού οι παραγωγοί της έχουν αναφέρει ότι σκοπεύουν να τη συνεχίσουν για αρκετές ακόμη σεζόν.

Εκτός από την αλλαγή στην κορυφή, βλέπουμε και κάποιες ακόμη. Από τις πιο δημοφιλείς νέες σειρές, είναι το Titans, που κατέληξε στην πέμπτη θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κίνηση μέσω BitTorrent αποτελεί ένα μικρό ποσοστό της συνολικής πειρατείας. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν streaming sites και υπηρεσίες πλέον, τα οποία δεν συνυπολογίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω τη δεκάδα:

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης