H Eurobank διοργανώνει τον πρώτο διαγωνισμό FinTech (οικονομική τεχνολογία) με την ονομασία «Beyond Hackathon». Ο διαγωνισμός Beyond Hackathon είναι μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών του Κέντρου Καινοτομίας της Eurobank που έχουν σαν στόχο να ενθαρρύνουν, να καλλιεργήσουν και να προάγουν την ανοιχτή καινοτομία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δουλεύοντας συνεργατικά με τοπικά και διεθνή οικοσυστήματα τεχνολογικής καινοτομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από παγκόσμιους παίχτες της αγοράς πληροφορικής (Microsoft, Google, κλπ.), μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες αλλά και εταιρίες μέσα από το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα νεοφυών εταιρειών με στόχο την δημιουργία μιας νέας γενιάς τεχνολογικών εταιρειών που θα διαμορφώσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με την χρήση των Eurobank APIs.

Θα υπάρχουν χρηματικά βραβεία για τους τρεις πρώτους νικητές, καθώς και προοπτική συνεργασίας με την Eurobank και όχι μόνο. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σήμερα για να παρουσιάσετε την ιδέα σας και να δημιουργήσετε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που όλοι θα αγαπήσουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης