H Nintendo Ευρώπης ανακοίνωσε προ ολίγου τη συνεργασία της με την CD Media για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Nintendo στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια από την 1η Οκτωβρίου 2016.  Να υπενθυμίσουμε ότι η Nortec ήταν επίσημος διανομέας μέχρι το τέλος του 2015, καθώς έληξε η συνεργασία τους και έκτοτε η Nintendo Europe δεν είχε κάποιον επίσημο διανομέα στη χώρα μας. Η CD Media αποτελεί επίσης διανομέα των εταιρειών EA, Ubisoft, Square Enix, Capcom, 2K Games και Tecmo Koei ανάμεσα σε άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Satoru Shibata, Πρόεδρος της Nintendo Ευρώπης αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν τη συνεργασία με την CD Media και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Nintendo fans στην Ελλάδα και τις γύρω περιοχές για τη συνεχή υποστήριξή τους στα franchises μας. Πιστεύουμε ότι η CD Media έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και υποδομή παροχής υπηρεσιών στην περιοχή ώστε να διανέμει το υλικό μας.»

Ο Πρόεδρος της CD Media, Σπύρος Γιαμάς είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και μας τιμά το γεγονός ότι μας επέλεξε η Nintendo Ευρώπης ως τοπικό συνεργάτη διανομής. Πρόκειται για μια ζωτική στιγμή στην πορεία μας ως κορυφαίος διανομέας ψηφιακής ψυχαγωγίας στην περιοχή. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους fans της Nintendo και στους πελάτες γενικότερα της Ελλάδας και των Βαλκανίων υποδειγματική υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στο site της CD Media, αλλά και στις παρακάτω διευθύνσεις:

Nintendo website: http://www.nintendo.gr
Nintendo Hellas on Facebook (διαχειρίζεται από την CD Media): http://www.facebook.com/Nintendo.gr

Nintendo of Europe on Twitter https://twitter.com/nintendoeurope
Nintendo of Europe on Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo
Nintendo of Europe on Instagram https://instagram.com/nintendoeurope

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης