Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στον browser Google Chrome, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς και μάλιστα μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς και δεν υπήρχε ως τώρα. Η νέα έκδοση του γνωστού φυλλομετρητή, θα ξεκινήσει να διανέμεται από την επόμενη εβδομάδα και θα σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε τις καρτέλες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Το νέο χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις καρτέλες που έχετε ανοιχτές, πατώντας πάνω τους δεξί κλικ και επιλέγοντας “προσθήκη καρτέλας σε ομάδα” (add tab to group), δημιουργώντας έτσι μια “ομάδα από καρτέλες”, την οποία μπορείτε να ονομάσετε όπως επιθυμείτε, αλλά και να την χρωματίσετε για να ξεχωρίζει. Με απλό drag and drop θα μπορείτε να μεταφέρετε μια καρτέλα από μια ομάδα σε μια άλλη, ενώ ανοίγοντας ένα γκρουπ, θα φορτώνουν όλες οι καρτέλες που έχετε αποθηκευμένες εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Google σκοπεύει να φέρει το νέο χαρακτηριστικό στις εκδόσεις Chrome OS, Windows, Mac και Linux, παρακολουθώντας τη σταθερότητα των συστημάτων, ώστε να μην ρίξει τις επιδόσεις ιδιαίτερα. Η νέα έκδοση ήδη βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και μπορείτε να την τεστάρετε κι εσείς, κατεβάζοντας την beta.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης