Η νέα γενιά του Skype έφτασε και φέρνει νέους τρόπους για να συνδεθείτε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η νέα έκδοση κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επανασχεδιασμένο από την αρχή, το νέο Skype βελτιώνει πραγματικά του τρόπους με τους οποίους συνδέεστε με τα αγαπημένα σας άτομα και φυσικά το chat είναι στο επίκεντρο. Τα groups chats απέκτησαν ζωντάνια και ενέργεια , ενώ δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές για  να εκφραστείτε όπως θέλετε. Έχετε αμέτρητους τρόπους για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να το κάνετε. Παραμετροποίηση στα χρώματα που χρησιμοποιείτε, αλλά και νέα “reactions” δίπλα σε κάθε μήνυμα ή βίντεο-κλήση.

Νέο χαρακτηριστικό αποτελούν τα “Highlights”. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό κλιπ από βίντεο και φωτογραφίες σας και να το στείλετε σε όποιον επιθυμείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια νέα καρτέλα “Find”, σας επιτρέπει να αναζητήσετε αυτό που επιθυμείτε, είτε αυτό είναι αγορά εισιτηρίων για κάποιον αγώνα μέσω bot ή κάποια αγαπημένη σας συνταγή φαγητού. Μέσω διαφόρων add-ins θα μπορείτε να βρείτε ό,τι ψάχνετε απλά μέσα από το Skype. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα να συνδεθείτε με τις αγαπημένες σας μάρκες ή εταιρείες.

Η νέα έκδοση Skype θα είναι διαθέσιμη για όλες τις αγαπημένες σας συσκευές, για “έξυπνα” ηχεία και άλλα. 

To Skype ξεκίνησε το ταξίδι του το 2003 με μία υπόσχεση που κρατά μέχρι και σήμερα: να σας βοηθήσει να είστε σε επαφή με τους ανθρώπους, για τους οποίους νοιάζεστε, ανεξάρτητα από την απόσταση με νέους και απλούς τρόπους. Το ανανεωμένο Skype κάνει ακριβώς αυτό.

H νέα έκδοση προς το παρόν είναι διαθέσιμη σε Preview για Android μόνο στις παρακάτω χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Φιλιππίνες και Πακιστάν. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και στην τελική του έκδοση σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης