Χρήστες του Facebook αναφέρουν από εχθές μια πολύ περίεργη περίπτωση: Λάθη της πλατφόρμας προκαλούν παλιές συζητήσεις του Messenger να επανεμφανιστούν τυχαία και χωρίς λόγο ή κάποια εξήγηση. Τα πρώτα περιστατικά αναφέρθηκαν από χρήστες του Twitter και πλέον η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα, καθώς παλιά μηνύματα φέρονται ως νέα, αδιάβαστα.

“Κάποιοι χρήστες βλέπουν παλαιότερα μηνύματα στο Facebook.com. Γνωρίζουμε το πρόβλημα και δουλεύουμε για την επίλυσή του”, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας. “Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση”.

Κάποιοι εξέφρασαν ανησυχίες καθώς επανεμφανίζονται παλιές συζητήσεις τους από ιστορίες που ήθελαν να ξεχάσουν. Αν δεν σβήσετε κάποια συνομιλία, τότε αυτή διατηρείται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το 2015, το Facebook επανεμφάνιζε κάποιες άσχημες αναμνήσεις των χρηστών μέσω του χαρακτηριστικού “On This Day”. Αυτό είχε συμβεί διότι ο αλγόριθμος δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα εορταστικά, χαρούμενα posts από τις πιο… ατυχείς αναρτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά βέβαια φαίνεται να έχει σχέση με κώδικα και όχι κατανόηση του αντικειμένου. Επίσης φαίνεται να είναι τυχαίο.

Το Facebook ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι το πρόβλημα πλέον έχει επιλυθεί.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης