Το Facebook συνεχίζει να παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά για να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών του. Αφού ανακοίνωσε ότι τα Stories χρησιμοποιούνται πλέον από πάνω από 300 εκατ. χρήστες καθημερινά, επιβεβαίωσε τα πλάνα για την προσθήκη μιας νέας επιλογής που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τραγούδια στα βίντεο και τις φωτογραφίες τους.

Ο Product Manager των Facebook Stories, Mata Patterson, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται η λειτουργία και σύντομα θα γίνει διαθέσιμη για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η προσθήκη μουσικής στα Stories προχωρά πέρα από την κοινοποίηση αυτού που ακούτε, προσθέτει συνάφεια και σας επιτρέπει να εκφραστείτε δημιουργικά. Τώρα ξεκινάμε τις δοκιμές μουσικής στα Facebook Stories και News Feed.»

Η χρήση του χαρακτηριστικού θα είναι αρκετά εύκολη: θα πρέπει απλά να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Facebook και ύστερα να επιλέξετε το εικονίδιο μουσικής. Έπειτα θα σας παρουσιαστεί μια λίστα με τα τραγούδια που μπορείτε να επιλέξετε και το κομμάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ανάρτησή σας. Αφού δημοσιεύσετε την ανάρτηση, οι φίλοι σας θα μπορούν να δουν τα ονόματα των τραγουδιών και των καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με το Facebook, το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, άρα λογικά θα δούμε παγκόσμια διάθεση και όχι σε μεμονωμένες περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης