Το Facebook δείχνει να προσπαθεί να παραδώσει ευκολότερους τρόπους ελέγχου και δυνατότητες προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο δίκτυο σε κάθε χρήστη. Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε μια νέα σελίδα με τίτλο «τα βασικά για το απόρρητο» που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσαρμόσετε τους λογαριασμούς σας στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα Βασικά για το Απόρρητο προσφέρουν βελτιωμένη λειτουργικότητα σε κορυφαία θέματα με βάση τις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια. Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τα σχόλιά σας.

»Τα πάντα είναι οργανωμένα έτσι ώστε οι πληροφορίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας να είναι εύκολο να βρεθούν. Τα βασικά στοιχεία της ιδιωτικής ζωής σας είναι ένας οδηγός διαδραστικής καθοδήγησης με 32 θέματα και διατίθεται σε 44 γλώσσες», αναφέρει το Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σελίδα επιτρέπει έναν «Έλεγχο Ιδιωτικότητας» με λίγα μόνο κλικ, επεξηγώντας κάθε όρο. Μπορείτε να δείτε τη νέα σελίδα και να κάνετε τον έλεγχο από την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/about/basics

Μπορείτε να επιλέξετε ως γλώσσα τα Ελληνικά στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης