Πρώτη συμμετοχή για την Bosch Ελλάδας στην μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού κλάδου,«Agrotica 2018», η οποία θα ανοίξει τις πύλες της, 1-4 Φεβρουαρίου 2018 ,στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με σκοπό να προβάλει τις καινοτόμες λύσεις της στο τομέα του digital farming για την δενδροκομία και τα λαχανικά, η Bosch θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της εταιρείας BASF, όπου και θα διεξάγει παρουσιάσεις με θέμα: «Σύστημα παρακολούθησης χωραφιού με έξυπνους αισθητήρες για ποιοτική σοδειά στα δέντρα, τη φράουλα και το σπαράγγι».

Η Bosch, ως εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα του Internet of Things και θέλοντας να καταστήσει την γεωργία περισσότερο βιώσιμη και αποδοτική μεταφέρει την τεχνογνωσία της και στον τομέα αυτόν. Μέσω έξυπνων τεχνολογιών που είναι υλοποιήσιμες και στη χώρα μας, η Εταιρεία προσφέρει στον καλλιεργητή τη δυνατότητα έγκαιρης λήψης αποφάσεων που βελτιώνουν την ποιότητα και αποδοτικότητα της παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μολονότι Βοsch και BASF συνεργάζονται για πρώτη φορά στα πλαίσια της 27ης Agrotica, η παρουσία της BASF στη συγκεκριμένη έκθεση δεν πραγματοποιείται για πρώτη φορά. Η BASF, κορυφαία εταιρεία στο κλάδο της φυτοπροστασίας, βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στους αγρότες και όλους τους εμπλεκόμενους στη γεωργική παραγωγή, με στόχο την αειφόρο αγροτική ανάπτυξη. Παράλληλα, δεσμεύεται να υποστηρίζει τους αγρότες, προσφέροντας τους καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, σήμερα και στο μέλλον.

Οι παρουσιάσεις της Bosch για το Smart Agriculture θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο της BASF, Κτίριο 8 – Όροφος, Stand 30, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 11:00 – 12:00 και 17:00 – 18:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης