Η .droidcon Greece επιστρέφει δυνατά στην Ελλάδα και φέρνει μαζί τη πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του Android. Ανάμεσά τους οι: Chet Haase (Google HQ), Pietro Maggi (Google UK), Fabio Collini (The New York Times), Nicola Corti (Yelp!), Tamas Marton (TUI Global), Alex Zhukovich (Tom Tom), Gaurav Bhatnagar (Maersk), Elaine Dias Batista (Google Dev Expert)!
 

Κλείστε την θέση σας εδώ:
.droidcon Greece tickets: http://bit.ly/ticketsdcGreece
και εκπαιδευτείτε από κορυφαίους παγκόσμιους experts σε θέματα που αφορούν την δημιουργία Android apps.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Keynote Speaker της .droidcon Greece, Chet Haase, Android Chief Advocate, θα ταξιδέψει απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View για να μιλήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά και μόνο στο Singularity Festival και την .droidcon Greece!

“Θα έχουμε τη χαρά να έχουμε τον Chet Haase για όλη την εβδομάδα, να μας εμπνεύσει, να μας διασκεδάσει και να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του γύρω από τις τελευταίες ενημερώσεις της πλατφόρμας του Android” ανέφερε σχετικά ο Lead της .droidcon Greece και του Singularity Festival.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chet Haase είναι γνωστός για τις κωμικές παρουσιάσεις του σχετικά με το Process Management, ανακοινώνει όλα τα νέα σχετικά με τα επόμενα βήματα της Google στο Android και έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει την πρώτη του ομιλία 6 μήνες μετά την παρουσίαση του στο GoogleI/O 2019!

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά σπουδαίους ομιλητές όπως τον Pietro Maggi από την ηγετική ομάδα του Android στην Google Λονδίνο, τον Fabio Collini, Senior Android Engineer στην “The New York Times”, τον Nicola Corti, Android Developer από την Yelp! Αμβούργο, τον Tomas Marton από τα κεντρικά γραφεία της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Alex Zhukovich, Android Engineering στην Tom Tom HQ, τον Gaurav Bhatnagar από την Maersk HQ στο Δελχί, την Elaine Dias Batista Android Lead και Google Dev Expert και πολλούς άλλους διεθνείς καλεσμένους από την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή. Δείτε τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής εδώ: https://droidcon.gr/speakers 
 

Ανάμεσα στους παγκόσμιας φήμης καλεσμένους του Singularity Festival Week βρίσκεται και η Emma HarukaIwao, Computer Scientist & Cloud Developer Advocate στην Google η οποία φέτος έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness! Η Emma HarukaIwao κατάφερε να υπολογίσει την πιο ακριβής τιμή του “pi” στον κόσμο η οποία περιλαμβάνει 31,4 τρισεκατομμύρια ψηφία, πολύ περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ των 22 τρισεκατομμυρίων ψηφίων. Η Emma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας το ταξίδι της στον χώρο της τεχνολογίας και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Guinness.

 
Η .droidcon είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεδρίων για προγραμματιστές που συγκεντρώνει top experts του τομέα, αποκλειστικά επικεντρωμένο στην πρόοδο της πλατφόρμας Android. Μέσα από τις εκδηλώσεις της σε 22 χώρες μαγεύει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 25.000 προγραμματιστές. Η .droidcon είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να μάθετε από έμπειρους ομιλητές, να βουτήξετε στις τελευταίες εξελίξεις του Android και να εξερευνήσετε τεχνολογίες αιχμής. 
 

Εάν παίρνετε στα σοβαρά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, την πραγματοποίηση ισχυρών συνδέσεων και την επιτυχία … τότε δεν έχετε παρα να παραβρεθείτε στην επόμενη διοργάνωση της .droidcon.
 

Μάθετε περισσότερα για την.droidconGreece 2019 στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: https://droidcon.gr/ 
 

Η .droidcon Greece πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διεθνές Φεστιβάλ Singularity Festival Week (SFW19). Για τα combotickets (με όφελος έως 40% έκπτωση) επισκεφθείτε την σελίδα του SFW19: http://bit.ly/sfw19tickets  

Για να μένετε ενήμεροι για όλα τα τελευταία νέα ακολουθήστε την .droidconGreece στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Twitter:https://twitter.com/droidconGr 
Facebook: https://www.facebook.com/DroidconGR/ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης