Σε μια μικρή απόλαυση έχουν μετατραπεί οι καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της Λάρισας καθώς με πρωτοβουλία του Αστικού ΚΤΕΛ υπεγράφη συμφωνία με τη  WIND για εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού στα 54 λεωφορεία της πόλης, με σκοπό την παροχή δωρεάν WI-FI στους επιβάτες.

Μέσω αυτής της συνεργασίας η σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες είναι ήδη πραγματικότητα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το επιβατικό κοινό, εγκατέστησε σε συνεργασία με τη WIND δωρεάν WI – FI στα 54 λεωφορεία του στόλου της σε μια προσπάθεια να κάνει την αναμονή αλλά και την μετακίνηση των κατοίκων της πόλης  πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του οι επιβάτες έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας τα δωρεάν δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τις καθ ‘ οδόν ανάγκες τους», δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Λάρισας κος Μιχάλης Σακελλαρίου.

Με 35.000 νέες εγκατεστημένες γραμμές οπτικών ινών νέας γενιάς, έτοιμες να προσφέρουν στους χρήστες την εμπειρία της σύνδεσης στο διαδίκτυο με υπερ υψηλές ταχύτητες και τρεις κεντρικές πλατείες με δωρεάν WI-FI, η πόλη της Λάρισας κερδίζει το στοίχημα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης